Porcini Mantarlı ve Biberiyeli Yabani Güvercin

Son güncelleme: 21.02.2009 16:58
  • MALZEMELER
    2 adet güvercin göğüs
    2 adet güvercin budu
    Zeytinyağı
    5 adet küp şeklinde kesilmiş kereviz ve havuç
    10 adet porcini mantarı
    3 çorba kaşığı demi glass sos
    1 su bardağı kırmızı şarap
    Taze kekik ve biberiye


    HAZIRLANIŞI
    Güvercin göğüs ve budunu teflon tavada pişirin. Sebzeleri ve mantarları zeytinyağında ayrı ayrı soteleyin. Üzerlerine demi glas sosu ve kırmızı şarabı bölerek ekleyin. 5 dakika kaynatın.
    Sebzeleri ve mantarları tabağa koyduktan sonra üzerine güvercin etini yerleştirin. Taze kekik ve biberiyeyle süsleyerek servis yapın.
#17.09.2008 19:36 0 0 0
  • Av eti yemedim o nedenle pek av yemeklerinden anlamam ellerine saglık
#21.09.2008 15:05 0 0 0
  • Tarif İçin Teşekkürler
#21.02.2009 16:58 0 0 0