Arsenal 0-0 Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi

Son güncelleme: 06.11.2008 10:42

  • Şampiyonlar Ligi

    Arsenal-Fenerbahçe
    noimage
    5 Kasım 2008 Çarşamba

    Arsenal Stadı - Londra/ 21.45 TS




    fenerbahçe avrupa prensi, fenerbahçe-arsenal fotolari, fenerbahçe-arsenal golleri, fenerbahçe-arsenal mac sonrasi, fenerbahçe-arsenal maci, fenerbahçe-arsenal maci ne zaman?, fenerbahçe-arsenal macinin ayrintilari, fenerbahçe-arsenal resimleri, fenerbahçe-arsenal tartismasmali pozisyonlari, fenerbahçe-arsenal şampiyonlar ligi, fenerbahçe-arsenall, şampiyonlar ligi fenerbahçe-arsenal
#30.10.2008 14:47 0 0 0
  • bu mactan ben umutluyum arkadaslar alacagimizdan eminim
#30.10.2008 14:48 0 0 0
  • bu mactan ben umutluyum arkadaslar alacagimizdan eminim

    abim inşallah dediğin gibi olur;)

    fenerbahçe'ye başarılar şimdiden
#30.10.2008 16:28 0 0 0
  • icime dogdu
    kolay kolay icime dogmaz boyle seyler
    aldik bu maci merak etmeyin
#30.10.2008 16:33 0 0 0
  • Son üçü maçımızı alırsak gruptan çıkarız, bunun en önemli ayağı Arsenal deplasmanı. Arsenal'i yenersek Porto ve Kiev maçları çok daha farklı havada çok daha farklı bir oyunla ikisini de yeneriz Allah'ın izniyle.

    Kadıköy'deki maç sonrası İngiltere'de kaç gol yiyeceğimiz bile konuşulmaya başlandı ama haklılar, takım pek umut vermiyor. Ligde kazanılan maçlarla Avrupa performansımızı yorumlamak zor onun için Avrupa performansımıza göre konuşacağım. Her ne kadar umutlu olsamda farklı bir mağlubiyet ve İngiltere'de yeşil sahaya atılmış üstünde yine geleceğim Avrupa yazılı sarı lacivert havlularla, cebimizde hüsran ülkemize döneceğiz maalesef.

    Ama diğer yarım çok farklı konuşuyor, Arsenal rahat takım rahatlığının rehavetini Fenerbahçemizin değerlendirebileceğine de inanıyorum.

    İki arada bir deredeyim suyu çok soğuk ama içim yanıyor :D
#01.11.2008 13:23 0 0 0
  • Bir kötü haber daha geldi resmi siteden Alex'in Arsenal macinda oyniyamiyacagi aciklandi..
#02.11.2008 15:00 0 0 0
  • O zaman iş dahada kötüye gidebilir düşüncesindeyim,

    İnşallah fener kazanır
#02.11.2008 15:03 0 0 0
  • cok zorli bir mac olacak ama bu maci alacagiz inaniyorum
#03.11.2008 07:07 0 0 0
  • alex yoksa sıkıntı büyük demektir arkadaşlar ayrıca bu sene ne oldu bize böyle ya belimizi doğrultamaz olduk sizce bunun en büyük suçlusu kim ? ? :(:(:(
#03.11.2008 22:47 0 0 0
  • Fenerbahçemiz, Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda 5 Kasım Çarşamba günü deplasmanda Arsenal ile yapacağı maçın hazırlıklarını, bugün sabah saatlerinde Samandıra Kamp Merkezi'nde gerçekleştirdiği bir antrenmanla sürdürdü.

    Teknik Direktörümüz Luis Aragones yönetimindeki antrenman saat 10.30'da başladı ve 1 saat 25 dakika sürdü. Carlos Cascallana'nın yaptırdığı ısınma ve koordinasyon hareketlerinden sonra takımımız iki grup halinde duran top, kanat ve pas organizasyonları çalışmaları yaptı. Bu arada Teknik Direktörümüz Luis Aragones bazı oyuncularımıza özel çalışmalar yaptırdı.

    Sakatlığı bulunan oyuncularımızdan Emre ve Önder, ısınma ve koordinasyon hareketlerinden sonra fizyoterapist Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı düz koşu yaptı ve ayrı bir çalışma gerçekleştirdi.

    Sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Alex ve Tümer'in yanı sıra hafif sakatlıkları bulunan Uğur, Guiza ve Gökhan da antrenmana katılmadı. Bu oyuncularımız tesislerde tedavi ve çalışmalarını sürdürdü. Bu arada sabah antrenmanını, eski kaptanlarımızdan Ziya Şengül de izledi. Fenerbahçemiz, Arsenal maçı için yarın saat 10.00'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan hareket edecek özel bir uçakla Londra'ya gidecek.
#04.11.2008 07:28 0 0 0
  • Suçluyu aramaya başlarsak (ki benden çoktan aradım buldum :D) herkesin büyük yanlışları var. O yanlışlardan birini yönetim yapsada yanlışları düzeltecekler yine yönetim. Aragones sakatlıklar yüzünden çok şanssız zamanda Fenerbahçemizde diyebiliriz ama maçlardaki duruşu taktik anlayışı tercihleri kadromuza uyumlu olmadığı ve bunu farklılaştırıp alternatifler üretmediği için Aragones gitmesi gereken ilk isim, şimdilik tek isim... Futbolcuların beceriksizliği Aragones'in kuyusunu daha çok kazıyor, bu şansla yorumlanabilsede sorarlar adama 'antremanda sen bunlara ne öğretiyorsun nasıl kondüsyon yüklüyorsun nasıl uyarılar yapıyorsun, antremanda ne yapıyorsunuz.' diye. Yani ben sakatlıkların düzelmesine rağmen Aragones'le birtakım şeylerin düzeleceğine inanmakta zorluk çekiyorum.

    Anlaşılan bu kadro bu teknik heyetle devre arasına kadar devam edilecek, tabi Arsenal maçını geçtim GS maçında darbe yemezsek devre arasına kadar Aragones bizimle.

    Alex'siz çıkacağımız Arsenal maçı için umudum biraz daha kırıldı. Maalesef Alez bu takımın için çok şey ifade ediyor takım içinde alternatifi olmadığı için. Sahaya çıkacaklar elinden geleni yapsın, saçma sapan (ayağım altından kaçtı, yersiz açılmalar, kalecimi duymadım vs.) goller yemesin ama isterse fark yiyip gelsin mühim değil. Gelişmeleri göreceğiz, her şeyde bir hayır vardır, her şeye rağmen güzel taraftan bakıp Arsenali yenmek neden olmasın diyebiliyoruz :)
#04.11.2008 08:12 0 0 0
  • Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda, yarın Londra'da Arsenal'le karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçemiz, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel bir uçakla Londra'ya hareket etti.

    Takımımızın 18 kişilik maç kadrosunda şu oyuncular yer alıyor: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Gökhan, Lugano, Yasin, Edu, R.Carlos, Selçuk, Josico, Maldonado, Ali Bilgin, Deivid, Kazım, Burak, Uğur, Vederson, Semih, Güiza.
#04.11.2008 11:12 0 0 0
  • Ben hep inandım takımıma ve hep güvendim.
    Ama kendilerine onlar da güvenseler başarı bizim olacak.
    İnşallah başarı ile döneriz ve önümüzdeki maç için moral olur.Gerçi pazar günkü maçtan şüphem yok.Kesin alacaz onu.
    Allah(c.c.9 yardımcıları olsun .Guiza'da ıskalamaz ise bu iş tmamdır...
#04.11.2008 14:45 0 0 0
  • INSALLAH DEDIGIN GIBI OLUR
#04.11.2008 14:47 0 0 0
  • yarin gece kessin show var ama kimin lehine daha belli degil..:)
#04.11.2008 21:54 0 0 0
  • bizim lehimize oluri insallah
#05.11.2008 07:13 0 0 0
  • "Tek amacımız kazanmak"

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, Avrupa Şampiyonlar Ligi G Grubu 4. haftasında Arsenal ile deplasmanda yapacakları maça kazanmak için çıkacaklarını söyledi.
    noimage
    Aragones, Emirates Stadı'nda yaptığı basın toplantısında, bir soru üzerine 5-2 yenildikleri ilk maçta hatalar yapıldığını belirterek, "Ancak her maç farklıdır. Her maça kazanmak için farklı motive ile gidiyoruz. Amacımız kazanmak" dedi.

    Aragones, Türkiye'de her gün yeni bir şey öğrendiğini ifade ederek, "Farklı bir kültürde farklı bir ülkede futbol yönetmek zor. Her geçen gün yeni şeyler öğreniyorum. Türk futboluna kendimi her geçen gün biraz daha yakın hissediyorum" diye konuştu.

    Bir gazetecinin Fabregas ile ilgili sorusu üzerine İspanyol teknik adam, "Fabregas çok önemli bir oyuncu, ama beni ilgilendiren tek şey kendi takımım. Futbolda her zaman rövanşlar olur. Ben takımıma bakıyorum" şeklinde konuştu.

    KAZIM: "BENİM İÇİN BURADA OYNAMAK ÖNEMLİ"
    Aragones ile birlikte basın toplantısında yer alan futbolculardan Kazım, küçükken Arsenal taraftarı olduğunu belirterek, "Benim için belki burada oynamak biraz daha önemli olabilir. Fenerbahçe olarak düşüncemiz yarın kazanmak. Arsenal ile oynamak için iyi bir zaman, çünkü formsuzlar" dedi.
    Kazım, bir gazetecinin "Avrupa Şampiyonası'ndaki başarılı oyununuzdan sonra başka bir takım sizinle ilgilenir mi?" sorusu üzerine şunları söyledi: "Orada iyi oynadım. Şampiyonlar Ligi'nde isteğimiz kadar iyi oynamasak da Fenerbahçe'de mutluyum. Gelecek gelecektir, bakarız. Fenerbahçe'de 2 senem daha var. Bundan sonra hocam ve kulübüm oturur konuşurlar. Eğer bir kulüpte Beckham gibi bir oyuncuysanız, inanılmaz şeyler yapıyorsanız farklı şeyler olur."

    Kazım, maçta ailesi için 70 bilet aldığını söyledi. Lugano ise maçı kazanmaları gerektiğini belirterek, "İlk maçta almamamız gereken bir sonuç aldık. Şampiyonlar Ligi'ne geri dönüşümümüzü başlatmak için maç çok önemli fırsat" dedi.
#05.11.2008 08:11 0 0 0
  • noimage

    Hadi fenerbahçem
#05.11.2008 11:29 0 0 0
  • aksami iple cekiorum
#05.11.2008 11:59 0 0 0