Ya niye güzel çirkin kavramları ile uğraşıyoruz bunlar izafi şeyler kimsenin güzelliği ve çirkinliği kendinden değil bunlarla övünmek ve ya yerinmek akıl kar i değil siz o güzel dediğinizi ölünce bir kaç gün sonra görün bakalım çirkinliğinden dolayı ruyamıza bile girer .
a-yan
Ya niye güzel çirkin kavramları ile uğraşıyoruz bunlar izafi şeyler kimsenin güzelliği ve çirkinliği kendinden değil bunlarla övünmek ve ya yerinmek akıl kar i değil siz o güzel dediğinizi ölünce bir kaç gün sonra görün bakalım çirkinliğinden dolayı ruyamıza bile girer .main-board
Aynen dediğiniz gibidir..Bu güzeldir diye peşinde kuyruk olanlar mezarını açtıklarında ölüsünü bile tanıyamazlar..Hatta kokudan da geçemezler işte size bir kafatası, çok güzel değil mi?