Kılıçdaroğlu Gökçek düellosu yarın

Son güncelleme: 20.12.2008 17:14
  • chp önce kendi belediye başkanlarının üstüne gitsin
#17.12.2008 19:39 0 0 0
  • Türkoğlu nun dediği çok doğru.Tencere dibin kara,senin ki benden kara..
#18.12.2008 01:44 0 0 0
  • Evet bakıyorum tartısmayı izleyen Melih gökcek taraftarları yok:) Ben izledim ve Melih Gökçek'in daha dinleme terbiyesne bile sahip olmadıgını gördüm. Ve resmek cöktü iddealar karsısında. Sabırla tartısmanın sonuna kadar bekledim dünyanın en pahalı dogalgaz sayacını Ankara'lıların cebinden nicin satın aldıgını bir türlü ben ve tüm Türkiye ögrenemedik..
    Varmı Melih Gökcegin yerine cevap verebilecek birisi nicin?
#18.12.2008 02:16 0 0 0
  • Bırakın Belediye Başkanlığını,Sınıf Başkanı Bile Olamaz !..

    Balon patlatayım derken kendi elinde patladı !..Ama ne çok kötü patladı yaa, acaba patlayan doğalgaz mıydı gören-bilen var mı ?
    Düştüğü durum çok acil ve kronik vaka idi...Kafadan 300 Doları kabul ederek zaten mat oldu !..Mat olduğunu bildiği içinde o eziklik ile kendi-kendine konuşarak rotasını-dengesini iyice kaybetti !..Dans edeceğini zaten biliyor duk !..Ama böyle terler içersinde ezileceğini asla ve asla hiç düşünmemiştim bile !..Vatandaşın o yerlere döşenen taşlara basarken şunu asla unutmasın ki ;
    O Beş (5) kuruş eden taşa On (10 ) kuruş cebinden bizzat ödediğini düşünerek aman daha dikkatli bas sın artık derim !..
    Kafesteki kuşu bilerek-kastten zaten aç ve muhtaç bırakıyorlar... Neden mi ? Kafesin kapısını açtığında o kuş eline ve omuzuna konsun diye !..

    "Birgün Baba, annesinin yanında oğluna Bayramda ve Seyranda üstelik kendi kazancı olmayan parayı cebinden çıkarır verir ve Baba oğluna sorar :
    - Oğlum en çok annenimi yoksa beni mi seviyorsun !..
    Oğlu hemen hiç düşünmeden cevap verir :(Üstelik iki kollarını yana açarak)
    -Bak işte bu kadar çok hemde, baba seni çok ama çok seviyorum !.." der...

    O zavallı yaşlı anamı-babamı ve gün yüzü görmemiş o yüreği-kalbi varya tertemiz ve ALLAH korkusu olan insanlarımıza gerçekten çok acıyorum...O dini inançlar adı altında vermiş oldukları güvenlerinin ne kadar boş olduğu açık ve net olarak ortaya çıkmıştır.Görülen köy artık kılavuz istemez !..Ama şunu açık olarak itiraf etmeliyim ki,ben de ilk seçimlerdeki OY umu onlara verdiğim için o günden beri kendimden bile utanıyorum.Daha 2 (İkinci) yıllarında gerçek yüzleri görünmeye ve işaret vermeye başlamıştı bile !..Ama işte, bunlar da ALLAH korkusu var yapmazlar dedik ve güvendik !..Ne yazık ki bu akşam çok daha açık olarak şapka düştü ve kel göründü...Ahhh ahhh ilk OY u veren "O" ellerim kırılsın !..
    O yaptığı güzellikleri kendi cebinden 5 kuruş koydu ise helal olsun !..Ne gezer !..Bu arada kendisine gelen ne güzellikler ne kaymaklar var...Ah aahh bir bilsek değil mi !..Sadece bu mu asla !.. Çok İş ve ihale aç, köşeyi dön devri yaşayan zihniyeler var...
    A-B partisi beni asla bağlamaz !..Aklın yolu bir !..Artık uyan ve silkin !..

    Melih parka bak.
    Bak Melih bak.
    Ne güzel park.

    noimage

    Pardon Göremiyorum !..
#18.12.2008 03:47 0 0 0
  • AKP nın avukatları sızııı

    yasaklar ulkesındeyız hala zıhnıyetınıze yuhhhhh
#18.12.2008 07:42 0 0 0
  • Değerli arkadaşlar bekara hatun boşamak kolay gelir Ankarada oturmayıp Ankara Belediyesinin pahalı hizmetlerinden nasiplenmeyip ama Ankara hakkında temiz duygular taşıyan Melih hayranliği sinama yıldızı hayranlığına ulaşan verdiğimiz örnekleri bile ciddiye almayıp sadece oturumdaki tavırlarıyla değerlendiren aziz yurdumun garip insanlarına diyecek birşey bulmak veya bu duyguları cümlelerle ifade etmek tabiki mümkün değildir.

    Başka mümkün olmayan birşey daha var Batıda bu tür yardımların yapıldığı iddasında bulunan arkadaşlar öyle zannediyorum bir şeyi atlıyorlar sosyal devlet olmanın butun vasıflarını yerine getiren batı herşeyi kaide kuralına otutturmuş her türli suistimali göz önüne alarak kanun nizamlarla önünü kapatmıştır. Batı toplumuna balık vermeden önce balık tutmayı öğretmiştir. Bizde ise sistem suistimallere açık sadece partizan bir eda ile önce insanları kendinize muhtaç bırakıp daha sonra ise onlara sahip çıkarak stalinin tavuk teorisini uygulamktadır. Bunları görmeden konu hakkında yorumda bulunmak öyle zannediyorm pek insaf değerleri içerinde değildir.Refaransı İslam olan iktidarımızın dinimizin en büyük düsturlarından olan bir elin verdiğini diğerinin bilmemesi ilkeside reklamlarla süistimal edilmektedir. Şimdi sormak lazım kimin parasını kime dağıtıyorsunuz ? Yardım ölçüleriniz nedir ? Eğer ölçüleriniz yandaşlarınız ve etkileyeceğiniz kesimse burda bir durup düşünmek gerkmezmi ! Tabi ki gerekir ama arkadaşların hepsi kendi bulundukları yerden bakmak gibi bir lüksleri var. Bence hangi kesim fikir düşünce de olur ise olsun temel ölçü adalet olalıdır. Şimdi siz adelet dediğiniz ne ki diye bir soru soracaksınız ;Doğrudur zaten bu memlekette adelet bütün kurumları ile çalışmış olsa idi biz şimdi bu karışık alevera daleveralı işleri değil daha güzel şeyler paylaşıyor veyahutta tartışıyorduk.

    Toplumumuz öyle bir duruma gelmişki benim hırsızım senin hırsızından daha iyidir. Benim ahlaksızım senin ahlaksızından daha iyidir kavgasını yapmaktadır. Bu memleketin sözde aydın diye geçinen soysuzları 1917 lileri bırakın yakın zamandaki hocalı katliamını bile unutup ermeni soysuzlarından özür dileyecek kadar düşmüşler kölelik ruhlarıyla nerdeyse yalvarmaya kalkmışlardır. Daha acısı ise milleti enayi yerine koyarak bu memleketin cumhuru ve dış işleri bakanlığı bu işin hoşgörüyle karşılanması gerektiğini normal demokraside böyle şeylerin olabileceğini idda etmektedir. Memleketin değerleri ilim irfan sahipi aydınların sırtında yükselir böyle köle ruhlu bir aydın sürüsü ve onları hoşgörüyle karşılayan bir cumhurbaşkanı ve dış işleri bakanının olduğu bir memlekette tabi ki bizde oturup arsızlarımızı hırsızlarımızı kömürümüzü odunmuzu azınlık ırkçılarını namussuzları soysuzları bilmem kimleri tartışmaya eleştirmeye veya savunmaya devam ederiz.

    Saygılarımla
#18.12.2008 08:50 0 0 0
  • siyasetçi;
    terbiyesizlerle terbiyesizce konuşabilen en az onlar kadar cesur olan insanlardan seçilir.

    siyaset akademik kariyer yeri değildir, sen anlat külaha, karşındaki de mal mal dinlesin olmaaz, onun adı okulculuktur.

    siyaset ortak payda da buluşabilme ve karşısındakini ikna edebilme becerisidir. Kim becerirse OYUNU alır, koltuğa oturur, yetkisini de kulanır, seçmenine de beklentisini verir,
    zaten beklentilere cevap veremezse iktidarda koltukta gider bizede geleni gideni beyenmesekte YAŞASIN DEMOKRASİ demek düşer,

    Kimse fakirlik edebiyatı yapmasın artık, sadaka toplumu diye serzenişte bulunmasın,
    hadi kimseye kömür, gıda, giyecek vermeyin bakalım, aç insanların neler yapacağını görün sokakta rahat gezebilecekmisiniz geniş düşünün geniş.

    belediyelerin verdiği öğrenci bursları kesildi kimin yüzünden bir araştırın bakalım işte bunların halkçılığı sosyal devlet anlayışı .....bir de utanmadan oy avcılığına çıkıyorlar yine sandıklara gömülecekler, artık seçkin aydınlar partisi olan partiye de yazık ettiler ...
#18.12.2008 15:47 0 0 0
  • Ben siyasetçi degilim..! Ancak aptalda degilim anlayıp kavrama becerisine sahibim. Cok basit bir soru dünyanın en pahalı sayacını Gökçek neden aldı? Gökcegin verdigi cevabı yanlıs mı duyduk, megerse son derece iyi niyetliymis 300$'ların geriye alan 150$'la yatırım yapmıs. Bizde günahını aldık hortumladı diye
    Ve Türkiye'nin en borclu belediyesi 15 yıldır belediye baskanı, diger hükümetin borcu ne yapabılırım yalanı da tutmuyor.
    Yani Melih Gökçek'in dün ki durumu içler acısıydı:D Komik adam ya gitmis sayac getirmis yanında neymis, birisi mekanık birisi elektronik mekanizmaymış. Bak, bak, cok sagol Melih bey ögrenmis olduk..Ama ne yazıkki o cok övdügü elktironik sayacların da yazılımlarında ki hata yüzünden yine milletin cebi yandı. Olsun canım ne önemi var Milletin parası..
    Ve hala bugün kendisni savunuyor 13-o galıpmis. Aslında biz yanlıs görmüs hatta duymusuz. İddealara cevap veremeyen Kemal Kılıcdarogluymussss..
    Neyse Allahtan bayılmadı Gökcek ay bana birseyler oluyor diye. Bir ara bekledim bayılacak diye
#18.12.2008 19:05 0 0 0
  • Bırakalım da buna Ankarada oturan seçmen karar versin.. Halk Eğer gerçekten yolunduğunu düşünüyorsa gidipte inadına Gökçek'e oy verecek değil herhalde.. Ama yine Gökçek gelecek adım gibi eminim..
#18.12.2008 19:42 0 0 0
  • Mesele Melih Gökçek in belediye yönetiminde yaptığı iddia edilen usulsüzlükler değil elbette..
    Bir siyasi düşüncenin diğerine tahammül edememesi .. O düşüncenin sahiplerini bir yerlere yakıştıramaması, hazmedememesi.. bütün kavga bu.
    Yoksa bu ülkenin mahkemeleri yokmu .. varsa bir yolsuzluk, keserler hesabını ve ödetirler...
    Ama yinede chp ilerlemeler kaydediyor tabi bazı konularda.. herne kadar seçmen kitlesinde genel olarak benimsenmemiş olsada...
    Abdullah Gül cumhurbaşkanı seçilirse ülkede kargaşa çıkar diyen Baykal nerdeee chp ye çarşaflı insanları üye yapıp rozetlerinide kendi elleriyle takan baykal nerde..
    o olaydan sonra Baykal ın yolunu kesip bunun hesabını soran insanları izledik tv de.. Baştada dedim ya mesele bir görüş ve düşünceyekarşı duyulan öfke.. başka birşey değil..
    Halbuki akpye üye olan belkide binlerce başı açık hanım kardeşimiz vardır; ama bir tanesine bile başörtülü insanlarımız tarafından böyle bir tepki göremezsiniz..
    hâlâ kömürden pirincten bahseden arkadaşlar var.. kömür karşılığı oy satan(!)bu cahilkandırılmış olan halk Karayalçının adam başı 600 ytl lik yardım vaadi sebebiyle olaiki onu başkan seçerse son derece bilinçli aydın ilerici bir HALK OLACAK(!) öylemi...
    Bir arkadaş oy verenlerin eğitim seviyeleri gibisinden bişeyler anlatmaya çalışmış... eğitim seviyesinin zirvelere vurması bazı şeylerin BAKİ kalmayacağı anlamına gelmez sanırım..
#19.12.2008 13:21 0 0 0
  • En azından Melih Gökçek Dtp eski adıyla DEHAP la işbirliği içinde değil..
    Gösterdikleri Aday çok iyi bir örnek :D
#19.12.2008 18:12 0 0 0
ChE ChE foto
  • ne kadar ahlaksız oldugunu tüm türkiyeye ispat etmiş oldu melih gökçek.
    konuşma sırası kendindeyken adam gibi dinledi rakibi ama söz sırası ona her geçtiğinde abuk subuk konuşarak belgelerini ortaya dökmesine engel oldu kılıçdaroğlunun.
#19.12.2008 18:26 0 0 0
  • hangi belgeleri 163 euro pardon sonradan dolar demişti yada olmayan belgesinimi ..
#19.12.2008 19:21 0 0 0
ChE ChE foto
  • siz uçmuşsunuz,1000 tane belge dökse adam, yine görmessiniz.
    onun için senle tartışma gereği duymuyorum ben oraya yorumumu yaptım sadece,benle polemiğe girme kardeş bana soru sorarak, istemiyorum.
#19.12.2008 19:31 0 0 0
  • Olur arkadaş memnun olurum senle polemiğe girmemeye.. Kılıçdaroğlu ne dedğini bilmiyordu 163 Euro nasıl dolar oldu ..Artı birde Onu Gökçek 63 Euro olarak belgeledi . Sizde onu göremezsiniz kendinizi şartlamışınız çünkü karalamaya ... Çamur at izi kalsın..
#19.12.2008 19:36 0 0 0
ChE ChE foto
  • tamam kardeş kalsın.
#19.12.2008 19:37 0 0 0
  • Bu kapışmalar her seçim dönemi olur Melih Gökçek seçimden yine başkan olarak çıkar Kılıçtaroğlu ilerleyen yıllarda politika hayatını bitirince Uğur dündarla
    TV'de program yaparlar:D:D

    Çankaya ve zenginlerin bulunduğu semtlerden oyları Chp ye gider fakirlerin varoşların oyu Melih gököçeğe gider arada uçurum farkı olur
    4. defa seçilir gökçek ahada çizdim buraya-----------------------:)
#19.12.2008 19:42 0 0 0
  • çızgının devamını bende getirebilirim :D

    Gökçek kazanacak adım gibi eminim..
#19.12.2008 19:48 0 0 0
  • Kirli siyaset yapan terbiye yoksunu Bir siyasetci Melih Gökcek. Türkoglu uyan sabah oldu hala belge diyosun arkadasım ne belgesı ya Kemal Kılıcdaroglunun sunduklerı neydi şiir defteri degildi haerhaldeHadi o yalan söyluyor peki Ankaralılar 300$'lık dogalgaz faturalarını nerelerınden uydurdular.. Melih Gökcek secilemeyeck hatta aday bile gösterilmeyecek Gösterilse de artık foyası cıktı ortaya, oy alamayacak!!Bende bunun icin iddeaya giriyorum:)
    Ama üzülmesin Sevgili Gökcek günlerdir izliyoruz ondan güzel sovmen olur Cem Yılmaz'a rakip
#19.12.2008 20:44 0 0 0