Kılıçdaroğlu Gökçek düellosu yarın

Son güncelleme: 20.12.2008 17:14
  • Melih Gökcek secilemeyeck hatta aday bile gösterilmeyecek Gösterilse de artık foyası cıktı ortaya, oy alamayacak!!

    bu yazdıklarında seçim den sonra görmek için bir yerlerden bulmalı..

    Çok emin konuşuyorsun ama seni seçimlerden sonra göremeyeceğimide adım gibi biliyorum :D
    Çünkü nerde Akp karşıtı konu var ordasın.. sende mi Akp karşıtı eylemlere başladın :D

    Siyasi haber dışında başka bir yerde mesajını görmedim..

    Chpliler öyle sanıyor ama milletimiz DEHAP la işbirliği içindeolan birine oy vermez bence.
    Üç beş çapulcunun bir takım medyanın haberleriyle Akp Adayları değiştirmiyor..Halk ne dicek görücez..
#19.12.2008 20:56 0 0 0
  • Türkoglu Allah izin verirde ölmezsem burdayım..Merak etme sen bir yere gittigim yok. Ben yalanın, dolanın,kirliligin, ahlaksızlıgın,kandırlmanın karsıtıyım. Bu saydıgım vasıfların hepside Akp'de mevcut olduguna göre bu anlamda Akp'yede karsıyım..Tabi ki güdülmeyi beklemiycem bende bir yurtdas olarak bu ulkenın bir ferdi olarak daima hakkımı savunucam.Ve siyasetle ilgilide yazmaya devam edicem neden rahatsız oldugunu anlamıs degilim. Bir dipnot; 400'e yakın ms'ım var bunun tas catlasın 50'si siyasidir. Diger mslarımada merak edersen bakarsın.
#19.12.2008 21:07 0 0 0
  • Ben yalanın, dolanın,kirliligin, ahlaksızlıgın,kandırlmanın karsıtıyım. Bu saydıgım vasıfların hepside Akp'de mevcut olduguna göre bu anlamda Akp'yede karsıyım..

    böyle düşünmeye devam et.. Herkes br taraf tutuyor düşüdüklerini söylemekte özgürdür elbette.. Ama gerçektende dediklerin gibiysen eğer bu olayların karşısındaysan Çankaya Belediye başkanınında karşısında olmanı beklerdim.. Ona açılan konularada bu şekilde cevaplar yazdın mı acaba?
#19.12.2008 21:11 0 0 0
  • Türkoglu konuya rastlamadım. Ama inan bana diger siyasi partiler icinde aynı samımıyet ve görüs icersindeyim Müsterih ol.
#19.12.2008 21:32 0 0 0
  • Okunmamış 17.12.2008, 17:23 #11 (Mesajin Linki)
    DENİZEVİ
    Yüzbasi
    Standart
    Kimin Niçin ? Neden ? Oy verenlerin gerçek eğitim ve kültür seviyesinin istatistik bilgilerinin verilmesi ile herşey net ortaya çıkacaktır.Fazla söze gerek yok !..


    Ankaralı değilim ama şu msj hiç hoşuma gitmedi... yanlış anlamadıysam kültürlü olanlar chp'ye oy verenler olsa gerek ima edilen bu...bırakın bu küçümsiyen tavırları.. yorumlarınızı okumadım çokkk uzunlar, duelloyuda izlemedim.. ama daha önceki programlardan bildiğim melih gökçek belgeleriyle birlikte gelir ve iyi hazırlanır.. karsı taraf bir belge cıkaramazken o ayrıntılara giriip soruları cevaplandırır :D
    yani uslubu hoş deil kabul ama o belgeler önünde kim durabilirki?? neyse beni aşar bu mevzular
#19.12.2008 22:57 0 0 0
  • Deli balta kardeşime katılıyorum..Aynen de dedikleri doğru...Dışarıda kavga, içeride sarmaş dolaş..Bunlar oy rantı telaşındalar..Riyakarlık ve yalakalık insana fayda değil,zarar verir...
    Adam gibi adam olmak lazımdır...Davalarını savunacaklarsa öyle polemiklere girip de milleti uyutmaları hakkı yoktur...
    Eğer davanızda haklı çıkmak istiyorsanız,karşınızda ki rakibinizi iyice dinleyeceksiniz..Ondan sonra da siz konuşmaya başlayacaksınız..İşte o zaman gerçekler meydana çıkar ve kimin haklı olduğuda anlaşılmış olur..
    Melih Gökçek ile Kılıçdaroğlu'nun çene yarışı hiç de bir anlamı olmadı..Yine meseleler sürümcemde kaldı...Bu arada Uğur Dündar da biraz taraftar davrandı...Melih Gökçe'yi susturmaya çalışması iyi olmadı..Yani düellonun sonucuna varılamadı...
#19.12.2008 22:59 0 0 0
  • yalan ,dolan , ahlaksızlık denince aklıma birzamanların SHP li belediye başkanları geldi ...o İSKİ yolsuzlukları .. ergun gökneller falan.. hani bir çoğu doktor olan o shp li belediye başkanları... o gün bugündür kendilerinden haber alınamıyor. merak ettik bian.. neyseki artık doğruluğun dürüstlüğün adresi chp var , cok şükür. murat karayalçında ankara adayı .. bu millet cok nankör hakkaten .. o kadar çalışkan dürüst adamlara birşans daha VERMELİYDİ DEMİ (!)





#19.12.2008 23:29 0 0 0
  • Ankara nasıldı bilmem ama o zamanlar İstanbul daha bigüzeldi. hele ( çöplerden oluşan) dağ manzaraları yokmu...harikaydı..yamaçlarında menekşeler kadar olmasada yinedebir koku vardı...aaaahhh ahh bilemedik adamların kıymetini bilemedik..
#19.12.2008 23:44 0 0 0
  • Baylar, bayanlar geçmişi unutmayalım sosyalist düşüncede temel kural halkın çıkarı için çalışmaktır ama geçmişte yönetim ellerine verilen sosyalistler hep kendi çıkarları için çalıştıklarından Melih Gökçek vb halk seçti.Bence Türkiyedeki sosyalistlerin geçmişden gelen bir güvensizlikleri var.Hep aynı yöneticiler devam ediyor sosyalist sultanlık kurulmuş bu değişmedikce durum değişmez yine Melih Gökçek seçilir. CHP 6 ışık taki İnkılapçılık yani devrimci olmayı değişime açık olmayı kabullenen bir parti değil. Sonuçta CHP li yönetim az olsun çok olsun ama benim partim olsun diye düşündükce yenilmeye mahkum!!!
#20.12.2008 00:04 0 0 0
  • çizik atan atana..
#20.12.2008 17:10 0 0 0
  • çizik atılmayı hakedene çizik atılır
#20.12.2008 17:14 0 0 0