300 gr dilimlenmiş bonfile
1 bardak süt
2 adet kuru soğan
2 diş sarımsak
3 yaprak karalahana
1 bardak krema
1 tatlı kaşığı şeker
Yapılışı:
Soğan rendelenir ve suyu sıkılır ve süt ile karıştırılır.Dilimlenmiş bonfileleri 1 gün boyunca bu sütün içinde bekletilir.1 adet soğan ince ince doğranır ve güveç yada normal tencereye yağ koymadan 1 kaşık şeker ile pişirilir.Soğanlar pembeleşince etler sütün içinden çıkartılır ve soğanlar ile pişirilmeye devam edilir.1 bardak sıcak su eklenir ve su çektikçe ilave edilir.Yaklaşık 30-40 dakika sonra etin suyu kahverengi olması gerekiyor.İnce doğranmış karalahanalarda eklenir .15 dakika daha pişirildikten sonra krema ilave edilir.Altı kısılan ocaktan 5 dakika sonra servise hazır hale getirilir