Her Biri Yaklasik 150 gr.lik 4 Dilim Sigir Filetosu
2 Dis Sarmisak
100 gr Yesil Zeytin
1/2 Aci Kirmizi Biber
100 gr Çok Küçük Dogranmis Domates
1/2 Su Bardagi Kirmizi Sarap
Zeytinyagi
Tuz
Yapilis Tarifi
4 çorba kasigi zeytinyaginda sarmisagi öldürün,eti ekleyip,harli ates üstünde iki taraflari da altin sarisi renk alincaya kadar kizartin.Sonra etleri çikarin.Ayni yaga irice kiyilmis zeytinleri,domatesi ve ufalanmis aci kirmizi biberi koyun.
Harli ateste 2 dk kadar pisirin.Sarabi katip buharlasmasini bekleyin.
Eti yeniden tavaya koyun,zeytinlerin tuzunu göz önüne alarak biraz tuzlayin ve bir dakika kadar pisirin.
Filetolari sicak servis tabagina koyun.Üzerine bir miktar pisme suyundan ilave edin ve hemen servis yapin.