Acı Soslu Sığır Bonfile

Son güncelleme: 03.07.2006 14:15
  • Malzemeler

    Her Biri Yaklasik 150 gr.lik 4 Dilim Sigir Filetosu
    2 Dis Sarmisak
    100 gr Yesil Zeytin
    1/2 Aci Kirmizi Biber
    100 gr Çok Küçük Dogranmis Domates
    1/2 Su Bardagi Kirmizi Sarap
    Zeytinyagi
    Tuz

    Yapilis Tarifi

    4 çorba kasigi zeytinyaginda sarmisagi öldürün,eti ekleyip,harli ates üstünde iki taraflari da altin sarisi renk alincaya kadar kizartin.Sonra etleri çikarin.Ayni yaga irice kiyilmis zeytinleri,domatesi ve ufalanmis aci kirmizi biberi koyun.

    Harli ateste 2 dk kadar pisirin.Sarabi katip buharlasmasini bekleyin.

    Eti yeniden tavaya koyun,zeytinlerin tuzunu göz önüne alarak biraz tuzlayin ve bir dakika kadar pisirin.

    Filetolari sicak servis tabagina koyun.Üzerine bir miktar pisme suyundan ilave edin ve hemen servis yapin.
#17.08.2005 12:39 0 0 0
  • ellerine saglik...güzel bir tarif
#17.08.2005 15:08 0 0 0
  • Filizciim ellerine sağlık çok güzel bende yapabiirmiyimki
#21.08.2005 11:58 0 0 0
  • Canım çekti şimdi vallahi.Adı biraz kaba geliyor kulağa ama
    Eline sağlık Filiz Usta
#21.08.2005 13:03 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik
#31.08.2005 01:03 0 0 0
  • ellerine sağlık
#03.09.2005 15:36 0 0 0
  • Acı soslu olan herşey güzeldir..acı güzeldir..mmmm
#06.09.2005 01:25 0 0 0
  • Ellerine saglik arkadasim
#27.09.2005 12:05 0 0 0
  • paylasim icin tessekurler
#12.10.2005 02:46 0 0 0
  • ElLeRiNe sAgLiK....


    TaRiF iCiN sAgOl
#15.10.2005 12:50 0 0 0
  • tariflerin için teşekkürler kardeşim eline sağlık
#12.12.2005 08:31 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 12:48 0 0 0
  • Paylaşma isteğiniz neticesinde verdiğiniz emeklerinizin hepsine tek tek teşekkür ederim.ALLAH sizden ve hepimizden razı olsun
#28.12.2005 01:28 0 0 0
  • ELLERİNİZE SAĞLIK,TADANLARA AFİYET OLSUN.
#26.02.2006 06:53 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#04.03.2006 21:10 0 0 0
  • teşekkürler
#03.07.2006 14:15 0 0 0