BEŞİKTAŞ 1 -Trabzonspor 1 20.hafta Türkcell süper lig maçı...

Son güncelleme: 23.02.2009 13:21
  • Hadi bakalım güzel bir maç olacağına eminim umarım gülen taraf biz oluruz...
#14.02.2009 15:47 0 0 0
  • İdman Günlüğü
    14.02.2009

    Yarın (15 Şubat) Trabzonspor'la karşılaşacak olan Futbol Takımımız son idmanını yaparak kampa girdi.
    Ekrem Dağ ve Filip Holosko'nun katılmadığı çalışmada Siyah Beyazlılarımız sağanak yağmur altında taktik ağırlıklı bir maç yaparak hazırlıklarını tamamladı. Ekrem ve Holosko dışındaki bütün Futbolcularımız katıldı.
#14.02.2009 21:10 0 0 0
  • BEŞİKTAŞIMIZIN YENMEKTEN BAŞKA ÇAĞRESİ YOKKK...
#14.02.2009 22:07 0 0 0
  • bu ya tamam ya devam maçı,galibiyet şart...

    kim nederse desin ben güveniyorum takıma yarın akşam hersey güzel olacak(:
#14.02.2009 22:12 0 0 0
  • Bir yanda Beşiktaş... Konyaspor deplasmanındaki beraberlikle yara alan Siyah-Beyazlılar, İnönü Stadı'nda Trabzonspor'u devirmeyi planlıyor. Diğer yanda Trabzonspor... Bu sezon ligde fırtına gibi esen Karadeniz temsilcisi, Kartal'ı yenip zirvedeki yerini sağlama almak istiyor.

    Saat 19.00'da başlıyor
    Süper Lig'de nefesler tutuldu, gözler İnönü Stadı'na çevrildi... Ersun Yanal yönetiminde bu sezon ligde fırtına gibi esen ve Sivasspor ile zirveyi paylaşan Trabzonspor, şampiyonluğu hedefleyen Beşiktaş'ın konuğu oluyor. İnönü Stadı'ndaki zorlu mücadele saat 19.00'da başlayacak ve Lig TV'den naklen ekranlara gelecek. Hakem Yunus Yıldırım'ın düdük çalacağı maçta, Beşiktaş'tan Holosko ile Ekrem sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Konuk ekip Trabzonspor'da ise eksik bulunmuyor.
    Tüm biletler tükendi
    Galatasaray'ın puan kaybetmesiyle şampiyonluk yarışında yarışında tekrar iddialı bir konuma gelen Beşiktaş, Trabzonspor'u devirip zirve yarışında 'ben de varım' demek istiyor... Bu sezon büyük takımlar karşısında bir türlü gülemeyen Bordo-Mavililer ise, Kara Kartallar'ı İnönü'de mağlup edip, şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşmak amacında... İnönü Stadı'ndaki zorlu karşılaşmaya Siyah-Beyazlı taraftarların büyük ilgi gösterdiği ve tüm biletlerin tükendiği bildirildi.
    BEŞİKTAŞ
    Rüştü
    İ.Toraman
    Gökhan
    Zapotocny
    İ.Üzülmez
    Ernst
    S.Özkan
    Delgado
    Tello
    Bobo
    (Sivok)
    Nobre
    TRABZONSPOR
    Sylla
    Serkan
    Egemen
    Song
    Cale
    Yattara
    Selçuk
    Hüseyin
    Colman
    Umut
    Gökhan
    STAT:
    İnönü
    SAAT:
    19.00
    YAYIN:
    Lig TV
    HAKEM: Yunus Yıldırım,
    Baki Tuncay Akkın, Tarık Ongun

    Kesenin ağzı açılıyor
    Zirveyi yakından etkileyecek maç öncesinde her iki kulübün yönetimleri de kesenin ağzını açtı... Beşiktaş Yönetimi'nin galibiyet halinde futbolcularına 15'er bin TL ödeyeceği bildirildi. Trabzonspor cephesinde de Beşiktaş galibiyeti için 15'er bin TL dağıtılacağı açıklandı. Bu arada Beşiktaş son çalışmasını Ümraniye'de yaptı ve zorlu karşılaşma için kampa girdi. Trabzonspor ise Trabzon'da antrenmanını yaptı ve akşam saatlerinde İstanbul'a geldi.
    Sınırda toplam 11 oyuncu var
    Haftanın maçı öncesinde her iki takımın teknik heyeti de sınırdaki oyuncuların çokluğu sebebiyle gerilmekte... Ev sahibi Beşiktaş ile konuğu Trabzonspor'da toplam 11 futbolcu sarı kart sınırında. Mustafa Denizli, İbrahim Toraman, Rüştü, Cisse, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan ve Nobre'yi, Ersun Yanal da Cale, Serkan balcı, Hüseyin Çimşir, Selçuk İnan ve Umut Bulut'u dikkatli olmaları konusunda uyardı.

    BEŞİKTAŞ-TRABZONSPOROGBMAYİç saha3418795725Dış saha3598184253Toplam692715279978
    En farklı galibiyeti: 7-1 1993-1994 11.hafta
    En farklı yenilgisi: 0-3 (d) 2003-2004 24.hafta
    En gollü maçları: 7-1 1993-1994 11.hafta
    Son galibiyeti: 3-0 2007-2008 26.hafta
    Son yenilgisi: 2-3 (d) 2006-2007 22.hafta
    Son beraberliği: 0-0 (d) 2008-2009 3.hafta

    (Not: Tablo Beşiktaş'a göre düzenlenmiştir.)
#15.02.2009 09:10 0 0 0
  • Beşiktaş:1 Trabzonspor:1

    Futbol Takımımız, Turkcell Süper Ligi'nin 20. haftasında Trabzonspor'la BJK İnönü Stadı'nda 1-1 berabere kaldı.
    Turkcell Süper Ligi'nde haftanın en önemli mücadelesi şampiyonluğun iki güçlü adayını karşı karşıya getirdi. Maç öncesinde iki takım oyuncuları da dün hayatını kaybeden Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Celal Birsen için saygı duruşunda bulundu.

    İki takım da karşılaşmaya kontrollü başladı. Trabzonspor, Yattara ile pozisyona girmeye çalışırken Siyah Beyazlılarımız da ilk dakikalarda kanatlardan etkili olmaya çalıştı. Oyunu Trabzonspor yarı alanına yıkmaya çalışan Takımımız, ilk 20 dakikada istediği atakları gerçekleştiremezken rakibine de net pozisyonlar vermedi. Maçın 3'te 1'lik bölümü sona ermek üzereyken Cale'nin pasıyla ceza sahasına giren Gökhan Ünal takımını 1-0 öne geçirdi. Siyah Beyazlılarımız golden sonra rakibinin üstüne daha çok gidip beraberliği yakalamaya çalışsa da ilk yarı bordo-mavili ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

    İkinci yarıya Delgado ve Bobo'yu oyuna alarak başlayan Siyah Beyazlılarımız 45. dakikadan itibaren rakibini sıkıştırmaya başladı. Üst üste pozisyonlar bulan Takımımız, Bobo'yla gole yaklaştı ancak 77. dakikaya kadar skorda bir değişiklik olmadı. Kontra ataklarla gol bulmaya çalışan Trabzonspor'u yarı alanına sıkıştıran Siyah Beyazlılarımız beklediği golü 77. dakikada Bobo'nun kafasıyla buldu. Bordo-mavililer son dakikalarda öne geçmek için yüklense de oyunda başka gol olmadı ve haftanın en önemli mücadelesi 1-1 eşitlikle sona erdi.

    MAÇIN AYRINTISI

    Stat: BJK İnönü

    Hakemler: Yunus Yıldırım, Baki Tuncay Akkın, Tarık Ongun, İlker Coşkun (4. Hakem)

    Beşiktaş: Rüştü, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Sivok, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan (Dk. 46 Bobo), Fabian Ernst, Cisse, Tello (Dk. 89 Erkan Zengin), Yusuf (Dk. 46 Delgado), Nobre

    Yedekler: Hakan Arıkan, Serdar Kurtuluş, Uğur İnceman, Erkan Zengin, Delgado, Bobo, Zapotocny

    Teknik Direktör: Mustafa Denizli

    Trabzonspor: Sylva, Tayfun, Egemen, Song, Cale, Yattara (Dk. 70 Isaac), Selçuk (Dk. 83 Serkan), Hüseyin, Colman, Umut (Dk. 46 Alanzinho), Gökhan

    Yedekler: Ceyhun, Isaac, Giray, Alanzinho, Serkan Balcı, Onur, Barış Memiş

    Teknik Direktör: Ersun Yanal

    Sarı Kartlar: Umut Bulut (Dk. 27), Hüseyin (Dk. 64)

    Kırmızı Kartlar:

    Gol: Gökhan Ünal (Dk. 29), Bobo (Dk. 77)


    1. DEVRE

    12. dakikada Yattara sağ kanattan kaptığı topu ceza sahasında boş bekleyen Gökhan Ünal'a verdi ancak ofsayt bayrağı kalktı.

    15. dakikada kullanılan köşe vuruşunda Trabzonspor defansının uzaklaştırdığı topa ceza sahası dışındaki Ernst çok güzel vurdu. Köşeye giden topu kaleci Sylva kurtardı.

    22. dakikada Tello'nun kullandığı serbest vuruşu Yusuf kafayla kaleye gönderdi fakat top kalecide kaldı.

    28. dakikada sağdan gelen ortayı Umut Bulut eliyle kesti. Endirekt serbest vuruşta Tello topun başına geçti. Şilili Futbolcumuzun ortasında top doğrudan kaleye gitti ama Sylva topu kurtardı.

    29. dakikada Cale'nin yaptığı ara pasta hareketlenen Gökhan Ünal, Rüştü'yle karşı karşıya kaldı ve topu filelere yolladı.

    40. dakikada ceza sahası içinde oluşan karambolde İbrahim Toraman sert vurdu fakat top Nobre'ye çarptı.

    45. dakikada Gökhan Zan'ın ceza sahası içinde yaptığı ortaya Yusuf kafayla vurdu, top direğin çok yakınından dışarı gitti.

    2. DEVRE

    47. dakikada Nobre'nin pasıyla ceza sahasına giren Bobo'nun şutuna Tayfun Cora ayak koydu ve top kornere çıktı.

    52. dakikada kornerden gelen topa Sylva ve Nobre topa birliket yükseldi. Boşta kalan top kaleye girse de hakem Yunus Yıldırım tarafından faul gerekçesiyle verilmedi.

    57. dakikada Delgado'nun yaptığı ortaya Bobo kafayla vurdu ama top direğin yanından auta çıktı.

    65. dakikada kaleyi cepheden gören bir noktadan Tello frikik kullandı. Nobre ve Sivok topa birlikte yükseldi ama iki futbolcumuz da topa dokunamadı.

    72. dakikada sağdan gelen ortayı Nobre göğsüyle yumuşatarak rakibinin üstünden aşırdı ve kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak topu fazla açınca kalesini terk eden Sylva topun sahibi oldu.

    77. dakikada kullanılan köşe vuruşunda Bobo topa iyi yükseldi ve durum 1-1 oldu.

    80. dakikada Delgado'nun ortaladığı topa arka direkte yükselen Sivok kafayla vurdu ancak kaleci Sylva sağ alt köşeye giden topu ayaklarıyla çıkardı.
#15.02.2009 21:06 0 0 0
  • oynadık ama atamadık hayırlı olsun
#15.02.2009 21:08 0 0 0
  • Sampiyonluk hayali bu Mac sonu bitmistir!
    Kim ne derse desin!
#15.02.2009 21:55 0 0 0
  • Trabzonspor beni tatmin etmedi ama; bu mactan istedigi sonucu aldi
    besiktas daha baskili oynadi
    tranzonspor her seyi beraberlik uzerine kurmustu amacina ulasti
    Oysa bu maci alabilseydi 3 istanbulu devre disi birakmis olacakti
    hayirlisi olsun her iki camiayada:)
#16.02.2009 15:34 0 0 0
  • noimage
    Denizli: TS'yi sahasına hapsettik
    15 Şubat 2009

    Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli " Trabzonspıor'un son yıllarda bu kadar baskı yediği başka bir karşılaşma yoktur "dedi.



    Denizli maç sonu yaptığu açıklamada "90 dakika boyunca etkili olan taraf bizdik. Trabzonspor 90 dakika boyunca kalemize 1 kez geldi ve o da gol oldu. Bu karşılaşmada 2 puan kaybettiğimiz için üzgünüz" dedi.
    Beşiktaş'ın bu şekilde oynamaya devam ettiği sürece şampiyonluk yarışının Beşiktaşsız olmasının mümkün olmadığını da ifade eden Denizli" Bu maçın sonucu bu olmamalıydı, Trabzonspor'u bu gün sahasından çıkarmadık. Bu maç bizim için çok önemliydi kaybetseydik aradaki puan farkı 9 olurdu be bundan Beşiktaş olarak büyük yara alırdık. Beşiktaş olarak bugün Trabzonspor'a karşı çok üstün oynadık, bu gün fizik olarak ta pozisyon olarak ta çok üstündük " şeklinde konuştu.


    Kaynak: noimage

    Bu sahsi Yorumum

    Bir sefer gelen takimdan bir gol yedi besiktas iki sefer gelseydik maci koparirdik zaten
    Sirasi gelmisken soyleleyim Gaziantep bir kere gelmez en 6 yedi defa gelir o zaman ne olacak sayin denizli
#16.02.2009 15:38 0 0 0
  • siz neden gelemediniz abi çünkü geçemediniz merak etme gaziantepde geçemez
#16.02.2009 15:42 0 0 0
  • Yok bizim taktigimiz oyleydi

    yenemiyorsan yenilmeyeceksin
    taktik amacina ulasmistir:)
#16.02.2009 15:45 0 0 0
  • ya abi bırakın bu işleri

    sen değilmiydin yenecez diyen
    tek kalee oynadık dua edin şans yoktu
    yoksa haliniz vahimdi :D
#16.02.2009 16:01 0 0 0
  • akşam maçı izlerken çok umutlandım bence çok iyi oynadılar,ama şans yoktu işte,ts ucuz kurtuldu bencede...

    neyse önümüzdeki maçlara bakıcız:D:D
#16.02.2009 17:43 0 0 0
  • sizin rakipleriniz fener ve cimbom yandanda ankaraspor ve antep

    lutfen elmalarla armutlari karistirmayalim
#16.02.2009 18:39 0 0 0
  • abi derim ki byük konuşmayalm:D:D

    futbol bu topta yuvarlak dahada 14 hafta var neyin ne olcağı belli olmaz(:
#16.02.2009 19:33 0 0 0
  • Kim ne derse desin Trabzonu yenememiz Denizlinin sahsi hatalarindan olusuyor!

    Maca ilk dakikadan CIFT Forvet baslasaydik bu Maci kesin yenerdik, ama tek Forvet baslamamiz bizi yikti, Maraoglu61 Ustanin dedigi gibi Trabzonun tüm Sistemi beraberlik icin kurulmustu, yenilmemek icin gelmislerdi, kontra ataktan gol ariyacaklardi. Bir sans buldular oda gol oldu....
#18.02.2009 19:41 0 0 0
  • Yorum içi biraz geç kaldım farkındayım,ama Ts maçında oynadıkları futbolu oynasınlar gerekirse hep berabere kalsınlar.
    Uzun zamandır bu kadar zevk alarak izlediğim bir maç hatırlamıyorum..
#23.02.2009 13:21 0 0 0