DTP nin tehdit mektupları

Son güncelleme: 18.04.2009 13:33
  • noimage

    İNTERNETHABER

    Yerel seçimde Güneydoğu bölgesinin neredeyse tamamını DTP aldı. Fakat seçim sonrası tehdit mektupları konuşulmaya başladı. Seçim öncesi vatandaşın kapısına bırakılan mektuplar basına sızdı. İşte o mektup;

    Güneydoğu'daki seçimlerden önce evlere dağıtılan bildiriler ortaya çıktı. Van'da seçimlerden bir gece önce bazı evlerin önüne kendilerini Halk Fedai İntikam Birlikleri olarak tanıtan kişiler tehdit bildirileri atmıştı.

    Başbakan Erdoğan'ın Londra'daki konuşmasında atıfta bulunduğu bildirilerde DTP'ye oy vermeyenlere tehditler savruluyordu.
    noimage
    noimage
#05.04.2009 12:32 0 0 0
  • işte çakal sürüsünden hiç şaşırmadığım bir olay
    evet onları savunanlar bu konuyada uğramıyacak bundan adım gibi eminim inş. beni bu sözümle yalancı çıkarırlar
#05.04.2009 18:44 0 0 0
  • öncelikle slm
    bilmediğiniz bazı konulara at gözlüğünüzü çıkartıp sonra değerlendrme yapın.
    sen bazı şeylere körü körü bağlanmışsın.ama van halkı öyle değil orda hizmet yapmayanları kovarlar akp nin başındaki aşret reisinide kovdukları gibi.eğer erdoğan başka birisini aday göstersyedi belki yine alırdı.ama aşirete güvendi halkta onu sandığa gömdü.
    not.arkadaşım bir ara vana gel misafirimiz olarak akp döneminde yapılan yolsuzlıukları ve vanı ne hale getirdiler kendi gözünle gör.burda sabaha kadar anlatsam inanmasın.adam van karayolunu resmen haraca bağlıştı.birde bu olaylardan sonra millet gitip yine aynı adamımı seçecekleri biraz mantıklı konuşun.
#05.04.2009 19:32 0 0 0
  • van karayolunu nasıl haraca bağladı ?
    ben askerliğimi van da yaptım..yani bir belediye başkanı nasıl karayolunu haraca bağlar...
    bunu biraz açıklarmısın...
    hem şu yukarıdaki mektupta böyle birşeyden bahsetmiyor.._dtp ye vermezseniz bunu canınızla malınızla ödetiriz_deniyor.


    yollarda trafik polisi bile bulunmaz çoğu kez..jandarma bakar bu işlere..
    belediye nasıl haraç alır..anlat bi bakalım durum neymiş..
#05.04.2009 19:58 0 0 0
  • karayoluna bağlı bütün parka araba parklar kendi adamlarına teslim etmiş kendi akrabalarına .neyse benden bu kadar sana bırakıyorum sen az çok vanı biliyorsun görmüşsün sen anlat artık mam elini vicdanına koy sonra anlat:
    saygılarımla iyi akşamlar
#05.04.2009 20:08 0 0 0
  • ben bu dediğinden bişey anlamadım..Van karayolunu haraca bağlamışdiyorsun önce..
    sonra çıkıp karayollarına bağlı parkları!(bu nedemek ben bişey anlamadım)akrabalarına vermiş diyorsun..
    sonrada elini vicdanına koy diyorsun..

    karayolları belediyeye mi bağlı van da?

    yoksa şehir içinde bulunan otoparklardanmı bahsettin..

    bu haraca bağlamakmı oluyor..

    kesin oralardan elde edilen gelirler zamanında el altından pkk ya ulaştırılıyordur..ve oda buna mani olmuştur..

    adıda van karayolunu haraca bağladı olmuştur..
    yani bu olay dtp yi rahatsız etmişse bunun başka tek bir tane bile açıklaması yoktur..yanılıyormuyum
#05.04.2009 20:16 0 0 0
  • DTP ye içimden ve dışımdan öyle küfürler ediyorum ki hepsi sadece buna layık...
    Dtp beni Kürt Toplumundan soğutuyor !!!
#05.04.2009 20:25 0 0 0
  • eh işte mesele doğu olunca o kara yolar kimin elinde olduğu işte tesbit edmiyorsun bazen de aşiret reislerin elinde de çıkyor adamlar. bu yoldan servet kazandılar.
    belgeye gelince diyelim ki gamlı kardeş vanda yaşiyorsun bir akşam baktın kapının arkasında böyle bir mektup gördün sen yarın teredüdete düşüp oyunu dtp ye verirmisin.
    yada daha doğrusu bu haberlere inaniyormusun.
    peki neden geçen sene akp seçildide bu sene seçilmedi.sorun nerde sence.
#05.04.2009 20:31 0 0 0
  • DTP ye içimden ve dışımdan öyle küfürler ediyorum ki hepsi sadece buna layık...
    Dtp beni Kürt Toplumundan soğutuyor !!!


    sizin kürtlerden soğumanız o kadar önemli değil önemli olan kürt vatandaşlarımız sizden soğuması işte sorun burda çıkar.
    not:birde bana dtp li gözüyle bakmayın beni gerektiği zamn akp yi gerektiği zaman chp yi hata gerektiği zamn dtp yi desteklerim asıl mesele benim için parti önemli değil takım tutar gibi parti tutmam.milletimiz için hangisi faydalı ise onu destekelrim.
    git bitlis hizan ilçesine bak milletimiz saadet adyını kendine yakın gördü ve onu destekledi.milletimiz takım tutar gbi parti tutmiyo sizin gibi değil.
    hakeza kürt milleti ankarada ve kocaellide chp yi destekledi.chp yi kendilerine yakın gördükleri için desteklediler.
    birde bu saten sonra dtp ye oy gitmiş diye kürtleri dışlamayın.onutmayınki onları dışladıkça sorun daha da derinleşiyor allah korusun iç savaşa kadar da gidebilir.lütfen normal karşılayın normal karşılamiyorsanız lütfen dışlamayın dışlıyorsanız lütfen yüzlerine vurmayın.çünkü bunla rtürkiyede kutpulaşmaya götürü o da türkiye için iyi olmiyor
#05.04.2009 20:37 0 0 0
  • sayın black1987,
    1 - ben sadece konu baslıgına cevaz yazdım,seni onu sunu eleştirmedim.
    2 - Kürt halkına sonsuz saygım var çünkü bizler (Türk-Kürt) kardeşiz.Benim kastettiğim Kürt halkı değil.DTP artık onlarada Kürtçü mü yoksa başka bişmi diyolar bilemem...
#05.04.2009 20:45 0 0 0
  • bak arkadaşım...ercişte ve doğuda bazı ilerde seçim sonuçlarına itiraz sebebiyle bazı gösteriler oldu...haberin vardır..

    Erciş'te o şekilde (ne şekilde olduğunu tv de ben de izledim) bir protesto gösterisi yapanlar bu mektubu yazmıştır..dahada neler yazmıştır kimbilir..

    diyarbakırda akp'li başkan adayına yine dtplilerin nasıl saldırdığını (yanında bulunan yaşlı insanlar bile hırpalandı)gördük..

    birde doğu olunca karayolları kimin elinde tesbit edemiyorsun demişsin.
    karayolları daha önce akpli belediyelerdeydi,şimdi dtp li belediyelere geçti öylemi.
#05.04.2009 20:48 0 0 0
  • Adi cakal sürüleri it gibi inleyip milleti kiskirtip cakal gibi kuyruklarini arkalarina kistirarak,kacar ve zavalli günahsiz insanlari ön plana sürüp onlara sonrada aha görüyorsunuz sizlere böyle yapiyorlar.Sonrada Türkler böyle,toplumu birbirine düsürüyorlar.Bende o onurlu Askerligimi doguda yaptim.Ve adi ibnelerin neler yaptiklarini bende gördüm.Devler arac gönderse köy hizlerine aksama haydi Asker göreve nereye sabah gelen araclari yakmislar.Bumu sizin siyaset anlayisiniz bumu sizin insanlari birbirine düsürme siyasetiniz.Adi bir serefsiz gecen de cikmis televizyona yok bu bölgede AKP belediye baskani görev yapamaz.Valla serefsiz konusmaci seni AKP li belediye baskani nasil baskanlik yaptigini gösterir ve senin konustugun o kelimeleri yedirir.Sereflice yasamak varken köpek gibi hirlayip durun.Siyaset Adam gibi yapilir köpek gibi degil.Kürt halki korktugu icin mecburun bu onursuzlarin pesinden gitmek zorundadir.Sunu bilelimki Kürt halki tabi iyi niyetlileri benim Türk insani gibi ayni katogoridedir.Bu kiskirtma oyunlarina gelmeyelim arkadaslar.Biz Kürt Türk ayni cati altinda yasayan insanlariz.Sadece adi Pkk'li lar haric onlarin yeri köpekler inidir.
#05.04.2009 22:12 0 0 0
  • Sunu bilelimki Kürt halki tabi iyi niyetlileri benim Türk insani gibi ayni katogoridedir.Bu kiskirtma oyunlarina gelmeyelim arkadaslar.Biz Kürt Türk ayni cati altinda yasayan insanlariz.Sadece adi Pkk'li lar haric onlarin yeri köpekler inidir.


    arkadaşlar dinimizde türk kürt arap v.s ayrımı yoktur hepimiz kardeşiz şu 3 günlük dünyada degermiki yaa neyi paylaşamıyoruz cok cok 100 yıl yaşa yani davamız islam olmalı
#06.04.2009 00:16 0 0 0
  • aynen orticim bizde onu savunuyoruz zati, ama PKK yanlıları Türk-Kürt arasında savaş cıkarmaya uğrasıyolar...

    Şimdide özerklik istiyorlar N.h alırlar özerklik. Bu devletin ekmeğini yiyolar birde ihanet ediyorlar yazıklar olsun !!!! ( Bu sözler Kürt halkına değildir yanlış anlaşılmasın ! )

    Neymiş haklı davalarının peşindelermiş neymiş Kürt halkının özgürlüğü içinmiş. Ne hakkı ne davası ya sanki Türkiyede Kürtlere işkence ediliyoda böyle saçma saçma şeyler koyuyorlar ortaya amaçları belli TÜRK-KÜRT halkını bölmek...
#06.04.2009 00:30 0 0 0
  • yani davamız islam olmalı



    noimage
#06.04.2009 00:40 0 0 0
  • öncelikle kürt halkı ile pkk ayrımını yapıp sağduyu mesajı yazan arkadaşlara teşekkür ederim...bu haberi okudum doğruluğunu tam olarak bilmiyorum ama gerçekten dtp böyle bir şey yaptıysa çok yanlış bir şey halkı tehdit etmek kabullenemez birşey dtp bu konu hakkında bir açıklama yaptımı merak ediyorum?
#06.04.2009 01:28 0 0 0
  • black1987
    öncelikle slm
    bilmediğiniz bazı konulara at gözlüğünüzü çıkartıp sonra değerlendrme yapın.
    sen bazı şeylere körü körü bağlanmışsın.ama van halkı öyle değil orda hizmet yapmayanları kovarlar akp nin başındaki aşret reisinide kovdukları gibi.eğer erdoğan başka birisini aday göstersyedi belki yine alırdı.ama aşirete güvendi halkta onu sandığa gömdü.
    not.arkadaşım bir ara vana gel misafirimiz olarak akp döneminde yapılan yolsuzlıukları ve vanı ne hale getirdiler kendi gözünle gör.burda sabaha kadar anlatsam inanmasın.adam van karayolunu resmen haraca bağlıştı.birde bu olaylardan sonra millet gitip yine aynı adamımı seçecekleri biraz mantıklı konuşun.

    aleyküm selam ben hizmet falan davasında değilim benim derdim o it sürüsünün bu mektubu! DTP'nin ne olduğu belli çakal sürüsünün dostu yani PKK!!! bide bu mektup çıkınca diyecek laf bulamıyorum.. adamlar açık açık PKK kardeşimiz diyor ve ülkemizde kürtlerle bi sorunumuz yok arkadaşlarımızında dediği gibi kürt-türk sorunu çıkarmaya uğraşıyorlar ama bunu inş. hiçte başaramıyacaklar .
#06.04.2009 11:05 0 0 0
  • arkadaşlarımızında dediği gibi kürt-türk sorunu çıkarmaya uğraşıyorlar ama bunu inş. hiçte başaramıyacaklar .

    Evet denilenler doğru bölmeye uğraşıyorlar ama biz Türk ve Kürtler bunun üstesinden gelicez inş o fırsatçılara göz yummıcaz ...

    DTP nin ne mal olduğu belli seçim kutlamalarında bile kırmızı sarı yeşil renkli masa örtülerini çıkarıp biz PKK nın yanındayız diyolar... Umarımkı hepsi o kırmızı sarı yeşil masa örtüsünü boğazlarına geçirip idam edilirler.
#06.04.2009 11:15 0 0 0
#06.04.2009 11:18 0 0 0