Soğanlı Alabalık

Son güncelleme: 19.03.2006 10:04
  • Malzemeler
    Mutfak
    Zorluk **
    Süre 50 dk.
    Kaç Kişilik 6
    Yöntem
    6 Adet alabalık
    8 Yemek kaşığı tereyağı
    4 Adet soğan
    Yarım su bardağı sek beyaz şarap
    Tuz, karabiber

    Hazırlanışı
    6 Adet alabalığı temizleyip, yıkayın.
    Kaynar suya sokup, çıkartın ve süzün.
    2 Yemek kaşığı tereyağı ile kısık ateşte 10 dakika pişirin.
    Balığı pişireceğiniz kalıbı önceden tereyağı ile yağlayın.
    İçine halka halka doğradığınız soğanları yayın ve üzerlerine balıkları yerleştirin.
    Balıkların üzerine tereyağını küçük parçalar halinde serpin.
    Tuz, karabiber ve yarım su bardağı sek beyaz şarap ile tatlandırın.
    Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 15 dakika pişirin.
#11.04.2005 17:10 0 0 0
  • Ellerine Saglik Tesekkürler
#11.04.2005 21:40 0 0 0
  • Ellerine saglik..
#11.04.2005 22:33 0 0 0
  • ellerine saglik
#20.04.2005 22:34 0 0 0
  • Ellerine saglik
#20.04.2005 23:23 0 0 0
  • ellerine saglik arkadasim
#21.04.2005 02:11 0 0 0
  • Ellerine saglik
#23.04.2005 02:28 0 0 0
  • Ellerine sağlık teşekkürler
#24.09.2005 09:47 0 0 0
  • Ellerine saglik emeklerin icin tesekkurler
#27.09.2005 13:05 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 20:13 0 0 0
  • ellerinize sağlık.verdiğiniz emekler için teşekkür ederim. ALLAH razı olsun
#28.12.2005 04:19 0 0 0
  • paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 16:34 0 0 0
  • Paylaşımın için teşekkürler,ellerine emeklerine sağlık.
#19.03.2006 10:04 0 0 0