Anne ve ozgurluk. Ne kadar yakismis sizin satirlarinizda. ozgurluge duyulan ozlem anne sevgisi kadar...
Anne bahar geliyor uyansana, cik altin esikte bekle beni, en guzel tilsimlari buldum sana, koklayabilmek icin nefesini. Yeni acmis bir erik hatirlatir bana agaclari cok sevdigimi, sevginle mi islanmis bu sonsuz kir, o kara birakmissin gozlerini. Gul guzel annem benim, benim ruyam, icimden cicekli bir yol var sana. Uyan annem bahar geliyor uyan.
Bir yerlerde okumustum bu alinti yaptigim dizeleri aklimda kalaniyla... Animsattiniz bana.
Kirlar, cicekler, agaclar, bahar ve hayaller hepsi ozgurluktur. Ne kadar da zincir vursaniz, yine tohum olup bir yerlerden fiskiracaktir. Cok guzel olmus satirlariniz tebrik ederim.
arkadaşlar zahmet edip okuduğunuz için sizlere çok teşekkür ederim gözlerinize sağlık çok sağolun...
geceyeli arkadaşım senin yapmış olduğun yorum gerçekten beni çok duygulandırdı... o çok değerli yorumun için yazdıkların için sana ayrıca teşekkür ederim sağolasın