Gidiyorum İşte Hoşçakal

Son güncelleme: 25.05.2009 16:47
  • Hani bir yağmur yağar da bazen..(birden aklınıza uzun zamandır haber alamadığınız, ne yaptığını bilmediğiniz eski sevgiliniz gelir)

    noimage




    Hani gök gürler ya arkasından.. (arayıp aramama arasında gidip gelirsiniz. içinizden bir ses ara demektedir ve o ses giderek yükselmektedir. Telefon ellerinizdedir numaralar aklınızda dayanamaz dokunursunuz tuslara.)


    Hani şimşekler çakar peşinden.. (O da çok sevinmiştir sesinizi duyduğuna. Nasılsın diye sorarsınız aslında merak ettiğiniz şey bensiz nasılsındır.)


    noimage



    Hani ıssız bir yoldan geçerken.. (Duyduğunuz ses öyle tanıdıktır ki guven verir size. Birlikte paylaştığınız anılar birer birer gecit yapmaya baslar önünüzden.)



    Hani bir korku duyarda insan.. (sesini test etmeye çalışırsınız en ufak bir titremeyi, en ufak bir heyecan kırıntısını kendinize yontarsınız. Demek o da etkileniyor dersiniz ya da tam tersi..Sesindeki soğukluğu algılamaktan korkarsınız. O soğukluk içinde size dair hiç bir şey kalmadığını gösterecektir ve bununla yüzleşmek o an hiç de işinize gelmeyecektir.)

    noimage

    Hani bir şarkı söyler içinden.. (Söylemek istediğiniz çok şey vardir.özledim demek istersiniz ama bunu içinizden söylersiniz. Aynı şekilde karşılık göremeyeceğiniz için tedirginsinizdir.)



    Hani eski bir resme bakarken..(Sahi neden ayrılmıştınız? Neydi bu aşkı bitiren şey? Düşündüğünüzde nede anlamsız gelir. Belki basit bir kavga, belki basit bit kıskançlık, belkide bir ihanet. Ama hiçbir şeyin önemi yoktur artık. Oradasınızdır, onun yanında gözünüzün önünde hep onunla olduğunuz anılar vardır.)
    noimage


    Hani yılları sayar ya insan..(Ayrıldığınız ilk anlarda ne kadar da umutsuzdunuz.Günler,geceler geçmek bilmezdi.Sayardınız ama bitmezdi.)



    Hani gözleri dolar ya birden..(Gözyaşları,hucuma kalkmaya hazır askerler gibi beklemektedir gözlerinizin içinde.Konuştukça ağlamamak için zor tutarsınız kendinizi.Neden demek istersiniz..Neden bitti diyemezsiniz,dudaklarınızı ısırırsınız.İçinize akar gözyaşları çaresiz.Zayıflığınızı anlamasını istemezsiniz.)

    noimage

    Hani yıldızlar yanıp sönerken.. (Oydu yıldızınız bir zamanlar. Siz her yıldıza onun adını verirdiniz.)

    noimage

    Hani bir yıldız kayar ve insan.. (Ama yoktur o yıldız artık.Yıldızsız gecelerde yaşamaya mahkumsunuzdur yada kendinize yeni bir yıldız bulmuşsunuzdur.)




    Hani bir telaş duyar ya birden.. (Ne yapıyorum ben diye sormaya başlarsınız bir anda. Telefonu kendine iyi bak sözüyle kaparsınız ve yalnız kalırsınız. Bir garip duygu çöker omuzlarınızaVe o duyguyla uyuya kalırsınız.)


    noimage


    Sabah uyanırsınız ve sorarsınız kendinize neydi bu. Cevabı yoktur, çünkü öyle bir şeydir bu O an yaşadığınız ve belkide bir daha hiç yaşayamayacağınız bir şey..

    noimage



    [main-arkaplan-muzik]274[/main-arkaplan-muzik]

#24.05.2009 18:20 0 0 0
  • çay güzeli 3. resim konuya uygun değil.resim varsa sunumda şiirle aynı olması lazım.düzenleyebilirmisin onu.

    emeğine sağlık ...
#24.05.2009 21:01 0 0 0
  • Emeğine Sağlık Canım
#25.05.2009 12:05 0 0 0
  • Emeğinize sağlık..
#25.05.2009 13:18 0 0 0
  • Emeğinize Sağlık..
#25.05.2009 16:38 0 0 0
  • Tebrikler çok güzel (:
#25.05.2009 16:47 0 0 0