Yu-Gi-Oh Çizgi Film Kahramanı

Son güncelleme: 03.07.2009 19:07
  • Yu-Gi-Oh Çizgi Film Kahramanı - Yu-Gi-Oh - Çizgi Film Kahramanı

    Adı:Yugi Muto ''King of Games''
    Adı(JP):Yugi ''King of Duelists'' Mutou
    Yaş:16
    İş: Düelist/Öğrenci
    Konum:King of Games/Lise
    Cinsiyet:Erkek
    Saç:Sarı-Siyah-Mor
    Göz:Mor
    Boy:1.67
    Kilo:52
    Amaç:En iyi dostunu bir kez daha görmek
    Dublaj:Dan ''Yu-Gi-Oh'' Green
    Dublaj(JP):Kazama Shusuke


    Özet

    Yugi adındanda belli olduğu gibi animenin baş kahramanıdır.Yugi herşeyiyle düello yapar ve kartların kalbine inandığı için genellikle kazanmıştır.Kazanamadığı durumlarda ise bazı etmenler yüzündendir.Yugi büyükbabası ile birlikte yaşamaktadır.Yugi eskiden yalnız bir çocuktu ve hiç arkadaşı yoktu ama milenyum puzzle'ını bulduğu gün puzzle'ı tamaladıktan sonra bir dilek diledi.Lütfen bana iyi arkadaşlar ver.Ve dileği gerçek oldu anime boyunca hep yanında olan dostlara sahip oldu.Ama biri vardı ki ona arkadaştan çok daha yakındı.Yugi ile bir takımdı.İkiside birbirini kollardı.ve bu sayede yugi oyunların kralı olabildi.Peki o kim diyorsanız.....aşşağıya bakın


    En Sevdiği Kart: Dark Magician



    Adı:Atem ''Yami Yugi/Yu-Gi-Oh/Pharaoh''
    Adı(JP):Atemu ''Yami Yugi/Yuugioh/Mo Hitori No Boku''
    Yaş:Bilinmiyor
    İş:Pharaoh
    Konum:Pharaoh
    Cinsiyet:Erkek
    Saç:Sarı-Siyah-Mor
    Göz:Mor
    Boy:1.71
    Kilo:52
    Amaç:En iyi dostunu bir kez daha görebilmek
    Dublaj:Dan''Yu-Gi-Oh'' Green
    Dublaj:Kazama Shunsuke



    Özet

    Atem Yugi'nin kardeşi gibidir.Her zaman aynı zamanda aynı yerdedirler çünkü aynı vücuttalardır.İnanılmaz bir cesareti ve gücü olan Atem 5000 yıl önce mısır yok olmasını önlemiş ve 5000 yıl sonra Yugi ile birlikte Gölge oyunlarının yeniden dünyaya gelmesini önlemiştir ama en sonunda ayrılmak zorunda kalmışlardır.

    D3Vil Arkadaşımızın Yorumu

    Bedenin ikinci ruhu Kral Yami'dir 5000 yıl önce yaşamış kral Yugi'nin milenyum eşyalarından biri olan milenyum bulmacasını tamamalamasıyla Yugi'nin bedeninde tekrar ortaya çıkmıştır onlar hem ortak hem de kardeş gibidirler.Yugi Yami olunca hem ruhlar değişir hemde Yugi'nin boyu uzar ve saçı değişik bir hal alır.Yami Yugi ile kardeş gibidir uzun zaman birlikte savaştıktan sonra en sonunda Yami geçmişini tamamen öğrenince artık gitmesi gerekmiştir ve son bölümde Yami ve Yugi birbirlerine karşı düello yapmışlardır.Yapma nedenleri Yami'nin 5000 yıl sonra ruhunun milenyum bulmacasının içinden kurtulması içindir.Eğer Yugi kazanırsa Yami'nin ruhu serbest kalacaktı Yami kazanırsa ruhu bir 5000 yıl daha bulmacanın içinde kalacaktı.Yami her ne kadar en güçlü 3 kartıda çağırsada Yugi Yami'yi yenmiştir.


    En Sevdiği Kart: Dark Magician
    Adı:Mokuba Kaiba

    Mokuba Seto'nun küçük kardeşidir.Mokuba her ne kadar Seto kadar hrslı olmasada ona yakındır.Yugi'nin o tam ölecekken yardım ettiğini hiçbir zaman unutmamıştır.

    Adı:Dartz

    Dartz 4. sezon'un kötüsü olarak bilinir ve Paradice organizasyonun sahibidir.Amacı tüm düello canavarlarını kontrolü altına almak olsada kendine köle yaptıkları bunu anlayamaz.Dartz herşeyin kötülüğünü ''Seal of Orichalcos'' kartı ile yaymıştır bu kart kullanıldığında kaybeden kişi düello ile birlikte ruhunuda kaybeder 4.sezonun sonunda dartz ortaya herşeyi kontrol etmesini sağlayacak ejderhayı çıkarmıştır ama Yugi ve en güçlü 3 kart sayesinde başaramamıştır.


    Adı:Ishuzu Ishtar

    Ishuzu Marik'in kız kardeşidir ve Marik'in amacını bildiği için onu durdurmaya çalışmıştır ama Marik onu bile dinlememiştir.Ishuzu son çare olarak dünyadaki en 2 düelist'ten birine düelist'e 3 mısır kartından 1'ini vermiştir.Bu düelist Kaiba'dır.Yugi'ye ise tüm hikaye'yi anlatarak diğer kartı nerede bulabileceğini söylemiştir.

    Adı:Marik Ishtar

    Marik'in aslıl amacı en güçlü 3 mısır kartını toplamak ve eskiden beri duyduğu bir kin olan Krallığı tekrar almak istemesidir.Bu krallık 5000 yıl önce Yami'ye verilmiştir ve Marik bu yüzden Yami'den nefret eder.Ayrıca özel kartları toplayan bir çetenin başıydı ondada bir milenyum eşyası vardır ve Yugi ile çok büyük bir savaşa girmiştir ama Yugi onu sonsuza dek hapsetmiştir.Ama en sonunda Marik'in içindeki kötülük sona ermiştir.

    En Sevdiği Kart:Winged Dragon of RA


    Adı:Evil Bakura

    Bakura'nın bedeninde uyanan kötü ruh'tur.Amacı tüm milenyum eşyalarının toplayıp onların gücüne sahip olmaktır ve çok sinsidir uzun süre Bakura'yı kimsenin haberi olmadan kontrol altında tutmuştur.Ayrıca Kötü Bakura Marik ile anlaşma yaparak herkesi tuzağa düşürmüştür.

    En Sevdiği Kart:Change of Heart


    Adı:Bakura Ryo

    Bakura Yugi'nin dostlarından biridir ve ondada milenyum bulmacasının bir parçası vardır ama bu parçalar birbiriyle bağlantılı olduğu için Bakura'nın içinde kötü bir ruh uyanmıştır.

    Adı:Mai Valentine

    Mai Duelist Kingdom'da ortaya çıktı ve uzun süre Anime'de kaldı Mai ilk bölümlerde rakibi kandırarak düello'ları kazansada Yugi ile tanıştıktan sonra daha doğrusu Yugi onu yendikten sonra bunu bunu yapmayı bırakmıştır.Mai'ın bu zamana kadar kendini en yakın hissetiği kişi Joey olmuştur ve kendisini Yugi'nin grubunun bir parçası olmadığını düşündüğü için Paradice'a katılmıştır.Ve öfkesi Joey'nin ruhunun hapsolmasıyla son bulmuştur ama sonradan Dartz ile yüzleşmeye giden Mai orada Raphael'e yenilir sonraki bölümlerde yaptığı herşey için özür diler.

    En Sevdiği Kart:Cyber Harpie Lady

    Joey Wheeler

    Joey Yugi'nin en yakın arkadaşıdır.Joey düello yapmayı Yugi'den öğrenmiştir ve destesinin yapmasını da Yugi sağlamıştır.Yugi'ye her durumda yardım eden Joey Shadow Games versiyonunda ilk bölümlerde Yugi'yi pek sevmeyen biriydi.


    En Sevdiği Kart:Red Eyes Black Dragon



    Seto Kaiba

    Seto Yugi'nin baş rakibidir.Her ne kadar uğraşsada hiçbir Şekilde Yugi'yi yenememiştir bunun nedenlerinden biride kendini yüksek görmesidir.KaibaCorp'un sahibi olan Seto normal şekilde oynanan kart oyunu için bir simulatör kullanmış ve kartları gerçek hayata çaırmayı başarmıştır.Daha sonradan o büyük saha biçimini küçültüp kolundaki duel disk haline getirmiştir.Yugi'yi çok kez yenmeye çalışsada hiçbir zaman başarılı olamamıştır.

    En Sevdiği Kart:Blue-Eyes White Dragon

    Adı:Serenity Wheeler

    Serenity Joey'in küçük kardeşidir.Joey onun için duelist kingdom'daki turnuvaya katılmıştr çünkü Serenity'nin ameliyat olması gerekmektedir.Joey turnuvayı kaybetsede kazanan Yugi olmuştur ve para ödülünü Joey'iye vermiştir.




    Solomon Muto

    büyükbabası Yugi'nin ailesinden kalan son kişidir düello yapmayı Yugi tek başına öğrenmiş olmasına rağmen destesinin güçlü olmasının sebebi büyükbabasının kart dükkanı olmasıdır.

    En Sevdiği Kart:Blue-Eyes White Dragon

    Tristan Taylor

    Yugi'nin en yakın arkadaşlarından bir olan Tristan pek düello yapmasada gerektiğinde bundan kaçınmaz.

    En Sevdiği Kart:Cyber Commander


    Tea Gardner

    Yugi'nin grubunun son üyesi Tea'dır.Düello yapmayı çok sevmesine rağmen pek fırsat bulamaz.
    En Sevdiği Kart:Magician of Faith

    .
    Maximillion Pegasus

    Pegasus Gölge Oyunundan Kart oyunun yapmış kişidir ayrıca bir milenyum parçasının sahibidir.Milenyum gözü Pegasus'u aynen Bakura gibi etkilemiştir.Ama pegasus'un bedeninde yeni bir ruh uyanmamıştır ruhu kötüleşmiştir.Anime'nin ilk sezonununda Pegasus kendini gösterir ve Yugi'nin potansiyelini bildiği için onu turnuvaya katılmaya zorlamıştır.Bunun için Büyükbabasının ruhunu hapsetmiş ama Yugi'ye yenildikten sonra hapsettiği ruhları serbest bırakmıştır.ve Marek'in ondan Milenyum gözünün aldıktan sonra tamamen düzelmiştir.

    En Sevdiği Kart:Relinquished

    BUNLAR DA KARTLAR !!!
    torrential tribute

    Sahaya bir canavar çağırıldığında aktifleşir ve tüm canavarları yok eder. Zor durumlarda işe yarayan bir karttır. Herhangi biri sınırlama yoktur.
    tribute to the doomed

    Elinizden 1 kartı mezarlığa gönderdiğinizde rakibin sahasından 1 canavarı yok edersiniz.
    marie the fallen one

    Bu kart mezarlığa gittiğinde her tur +200 can puanı alırsınız.
    cyclon laser

    Bu kart " gradius" adlı makine tipi canavara 300 saldırı puanı verir. Ayrıca bu kart savunma pozisyonunda bir kart yok ederse saldırı puano ile rakibizin canavarının savunma puanı arasındaki fark rakibinizin can puanlarından çıkartılır.

    Dark Elf

    Bu kartla rakibinize saldırmak için - 1000 can puanınızı feda etmeniz gerekir.
    Harpie's pet dragon

    Bu sevimli ejderha sahada duran her " Harpy Lady" için 300 ATK ve DEf puanı kazanır. Herhangibir sınırlama yoktur.
    man-eater bug

    Bu kart flip etkisi olduğunda rakibinizin sahasından bir canavar yok edebilirsiniz.

    dark necrofear

    Bu kart sahaya ancak mezarlıktan "3 FİEND"tipi yaratığı oyun dışına atarsanız çağırılabilir.Ayrıca yok edildiğinde rakibizin trafından istediğiniz bir kartı kendinize alabilirsiniz.

    total defense shogun

    Bu kart savunma modundayken bile rakibine saldırabilir.

    hysteric fairy

    Bu kart sahadan 2 canavar feda edildiğinde size +1000 can puanı verir.

    noimage
#03.07.2009 19:07 0 0 0