Ay Savaşçısı - Sailor Moon Çizgi Film Kahramanı

Son güncelleme: 04.10.2009 17:53
  • Ay Savaşçısı - Sailor Moon Çizgi Film Kahramanı

    Genelinde konu Usagi Tsukino ve onun hayatında gelişen olaylardır. Bir gün Luna adında bir kedi ona polislerin savaşamadığı düşmanlarla savaşması gerektiğini söyler ve onu savaşçıya dönüştürecek ay broşunu verir. Bundan sonra ise iyinin kötülerle savaşı başlar.Usagi Ay Savaşçısına dönüşür ve diğer gezegen savaşçılarını aramaya başlar. İlerleyen bölümlerde gezegen savaşçıları ona yardım etmek için ortaya çıkacaktır.

    Karakterler

    noimage

    Usagi Tsukino - Ay Savaşçısı: Usagi, sulu gözlü, duygulu ve de tembel bir öğrencidir. Grubun lideri olup saldırılarında Ay'ın sihirli gücünü kullanmaktadır.Kimlikleri: Usagi, Sailor Moon, Usako, Super Sailor Moon, Eternal Sailor Moon, Prenses Neo-Queen Serenity, Prenses Serenity

    noimage

    Ami Mizuno - Merkür Savaşçısı: Anime 8. Bölümde ortaya çıkar. Elementi su olup görevi Usagi'ye yardım etmek ve prensesi bulmak/korumaktır. Çok zeki ve başarılı bir öğrencidir.İyi bir yüzücüdür.En korktuğu şey ise aşk mektuplarıdır.

    noimage

    Rei Hino - Mars Savaşçısı: Psikolojik güçlere sahip bir karakter, Hikawa Jinja tapınağında yaşamaktadır.sert bir mizacı vardır.Bölümlerde sık sık Usagi'yle tartışır.Mamoru'yla bir dönem çıkmıştır.

    noimage

    Makoto Kino - Jüpiter Savaşçısı: Oldukça güçlü bir o kadarda duygusal bir kızdır. Pasta yapmak en büyük zevkidir. Lezzetli de yapar.Adının anlamı "ağaçların bilgesi" dir.

    noimage

    Minako Aino - Venüs Savaşçısı: Minako, aşk ve güzellik için savaşır. Tam da tarif edildiği gibidir. Çok eğlenceli, mutlu olmayı seven biri. İdeali yıldız olmak.
    Aşağıdaki karakterler Sailor Moon S ile ortaya çıkarlar.

    noimage

    Hotaru Tomoe - Satürn Savaşçısı: Kendi halinde, içine kapanık sessiz bir kız. En sevdiği arkadaşı Chibi-Usa ile vakit geçirmeyi sevmektedir.

    noimage

    Haruka Tenou - Uranüs Savaşçısı: İnsanları etkilemeyi iyi bilmektedir, erkeğe benzer ve özellikle yarış sporlarında çok iyidir.Michiru'nun sevgilisidir,.Okuldaki tüm kızlar ve erkekler ona hayrandır.

    noimage

    Setsuna Meiou - Plüto Savaşçısı: En olgun savaşçıdır. Savaşçı kıyafeti siyah renklidir ve Outer Senshilerin lideri konumundadır.Ölüm kralıdır.Günlük hayattaki ideali ise moda tasarımcısı olmaktır.


    Anime

    * Sailor Moon Classic (Bölüm 1-46)
    * Sailor Moon Return/Romance (Bölüm 47-89)
    * Sailor Moon S (Bölüm 90-127)
    * Sailor Moon Super S (Bölüm 128-166)
    * Sailor Stars (Bölüm 167-200)

    Manga

    Her biri 192 sayfa on sekiz ciltten oluşmaktadır ve 52 bölümdür. Manganın çizimi Temmuz 1992'de başlamış ve beş yıl sonra 1997 yılında 52. bölümün çıkmasıyla tamamlanmıştır.
#15.07.2009 18:32 0 0 0
  • Küçükken izlerdim. Gerçi çıksın yine izlerim. (:

    Ama bu son halini. Yeni çıkan kişilikleri pek bilmiyorum. Hem bozuldu zati. Abarttılar olayı. :D
#16.07.2009 08:47 0 0 0
  • hastasıydım bn bu animenin ya keşke tekrar yayınlasalar...
#04.10.2009 17:53 0 0 0