Galatasaray Lincoln defterini kapattı

Son güncelleme: 28.08.2009 15:29
  • ben diyorum ki bu adam 2.ci ribery olayı olmasin

    ama gs daha onceden yapsa idi gs adına daha da iyi olurdu
#22.07.2009 23:11 0 0 0
  • bu konu cok uzadi lig baslamadan bir sona erer insallah
#23.07.2009 07:43 0 0 0
  • Galatasaray'da Brezilyalı oyuncu bir türlü elden çıkarılamıyor.

    Galatasaray'da Cassio Lincoln problemi çözülemiyor. 3 yıl önce büyük umutlarla ve sansasyonel bir şekilde Sarı-Kırmızılı ekibe imza atan Brezilyalı oyuncu bir türlü elden çıkarılamıyor.
    Yılan hikayesine dönen Lincoln olayında, Yönetim, Alman ekiplerinin bu futbolcunun menaceri Roger Witmann aracılığıyla teklif getirmesi üzerine umutlanmıştı. Ancak yaşanan son gelişmeler üzerine transfer yeniden tıkandı. Hafta başında Florya'ya gelen Witmann, üç Alman kulübü Stuttgart, Hertha Berlin ve Hamburg'tan teklif getirmişti.

    Cim Bom kurtulmak istiyor

    Bu üç takımın da Lincoln'ü kiralık olarak almak istediklerini bildirdikleri öğrenildi. Ancak Sambacı yıldız, tamamıyla kurtulmak isteyen Sarı-Kırmızılı yönetimin, Lincoln'ü bonservisiyle birlikte vermek istediği için bu teklifleri değerlendirmeye bile almadığı kaydedildi.

    Sambacı'nın menaceri Roger Witmann'ın Lincoln'ün satışı için bir kez daha görüştüğü Almanlar'ın kiralıkta diretmesi üzerine, transfer bu noktada sıkıştı ve Cassio Lincoln olayında tekrar başa dönüldü.

#28.08.2009 12:31 0 0 0
  • SözLe$meSi FeSh EdiLmemi$ Miydi

    Haberde Bir Hata Var Sanırım ua_nihal...
#28.08.2009 12:39 0 0 0
  • Haberin kaynağı Fanatik..Lincoln ile ilgili o kadar çok haber varki hangisi doğru bilemez olduk..Bende sizin yorumlarınızı almak için açmıştım.Tam olarak durum ne satıldı mı bende bilmiyorum
#28.08.2009 14:27 0 0 0
#28.08.2009 14:34 0 0 0
  • Kulüp lisansını iptal etti o yüzden hem lig hemde avrupa kadrolarında yok.
    Ama bunun yanında okuduğumuz haberlerde de tek taraflı olarak sözleşme fesh edilmişti.
    Resmi sitede bulunmasının sebebi ise Lincoln'ün kulübü FIFA ya şikayet etmesinden dolayı , hala kapımız açık mesajı vermek gibime geliyor
#28.08.2009 15:29 0 0 0