Malzemeler :
1 paket milföy
pudra şekeri
Fındık içi
Muhallebisi için :
2,5 su bardağı süt
8 yemek kaşığı dolusu tozşeker
2 yemek kaşığı dolusu nişasta
3 adet yumurta
1 paket vanilya
Muhallebinin yapılışı:
Sütü, şekeri, nişastayı, yumurtayı karıştırarak pişirin pişirdikten sonra içine vanilyayı katın soğumaya bırakın.
Yapılışı :
Milföyleri dörde bölüp, fırında pişiriyoruz. Pişirdiğimiz milföyleri sıcak sıcak ortasını bir bıçak veya çatal yardımı ile ayırıp içine 1-2 kaşık hazırlamış olduğumuz muhallebiden koyuyoruz ve isteğe bağlı olarak aralarına fındık içi de koyup bir borcama veya servis kabına yerleştiriyoruz. Daha sonra üzerine bir süzgeç yardımı ile pudra şekeri serpiştiriyoruz. Soğuttuktan sonra servis yapıyoruz. AFİYET OLSUN.