Laz Böregi

Son güncelleme: 01.03.2006 21:26
  • Malzemeler:
    - 2kg süt
    - 6 yumurta
    - Tuz
    - Yağ
    - 2 kaşık yoğurt
    - 1 su bardağı un
    Hazırlanışı:
    Süt, un ve yumurtanın tamamı tuz ve yağ ile karıştırılıp muhallebi kıvamına gelene kadar karıstırılarak pişirilir.
    Diger taraftan baklavalık ince yufka acılıp üc tane yufka aralarına yag sürülüp tepsiye serilir. Muhallebinin tamamı üzerine dökülür ve karabiber serpilir. Üzerine de 4,5 adet yufka serilir. Fırına verilir ve pisirilir. Servis yaparken ve de yerken sagolsun Hopam denir.
#09.07.2004 10:40 0 0 0
  • Börege dayanamam aylin sagolasin
#09.07.2004 15:54 0 0 0
  • SIZ SAGOLUN
#09.07.2004 15:54 0 0 0
  • Birisi yapsa da yesek Mmmmmmmmmmmmmm
#09.07.2004 16:25 0 0 0
  • TABII YAPARIM SIZ BUYRUN
#09.07.2004 16:29 0 0 0
  • eline sağlık çok güzel olmuş şu kenarında bir parça alayım bari...
#18.07.2004 21:44 0 0 0
  • pascal bir parca demistin ,bune ya böregin yarisi gitmis
#19.07.2004 01:55 0 0 0
  • yerlerdeyim
#19.07.2004 02:07 0 0 0
  • sari_menekse kalan yarısınıda sen yedin bana ne kaldı
#19.07.2004 15:23 0 0 0
  • bizde tepsinin dibindeki kirintilardan istifade edelim bari :D
#19.07.2004 15:26 0 0 0
  • innggaaaaaaaaaaaaa
#19.07.2004 15:31 0 0 0
  • mechul aglama dostum aylin bize yeni yapar
#19.07.2004 15:54 0 0 0
  • ben acıktım amaaaaa
#19.07.2004 16:11 0 0 0
  • tamam mechul hemen üzülme öyle güzelim benim payimda senin olsun
#19.07.2004 16:16 0 0 0
  • cok güzel ellerinize saglik tsk ler ederim
#10.05.2005 00:37 0 0 0
  • saol dostum.............
#10.05.2005 19:19 0 0 0
  • valla hep disarda yedi ama hic kendim yapmadim sayende deniycegim tesekkurler
#26.05.2005 02:53 0 0 0
  • Ellerine saqlik ablacigim..
#26.05.2005 13:00 0 0 0
  • Ellerin dert görmesin teşekkürler
#24.09.2005 11:20 0 0 0