FIFA'nın Arjantinli futbolcunun geçici lisansını bugün Türkiye'ye göndermesi bekleniyor.
Bursaspor'un, Arjantin'den transfer ettiği maestro Pablo Martin Batalla'nın lisansının bugün çıkması bekleniyor. Arjantin kulübü Velez Sarsfield ile yaşadığı problem nedeniyle FIFA'ya başvuran Batalla'nın durumu dün akşam FIFA merkezindeki toplantıda ele alındı. Bursaspor kulübü geç saatlere kadar Arjantinli oyuncunun sertifikasını beklerken ülkeler arasındaki saat farkı nedeniyle evrakların bugün Türkiye'ye ulaşabeleceği ifade edildi. FIFA'nın en kötü ihtimalle Batalla'ya geçici lisans çıkarıp eski kulübüyle arasındaki davayı görüşmeye devam edeceği öngörülüyor.
26 lisans tamam!
Bursaspor, Kemal Aslan ve Gökhan Güleç`e lisans çıkarmadı.
Kasımpaşa maçı öncesinde Bursaspor Kulübü 26 oyuncunun lisansını çıkardı. TFF'nin kayıtlarına göre, yeni transferlerden İvan Ergic, Tomas Zapotocny, Turgay Bahadır, Hüseyin Çimşir ve Ramazan Sal'ın lisansları çıkarılırken, Arjantinli Pablo Martin Batalla ile Malatyaspor'dan alınan Mustafa Olcaytu'nun durumu ise bugün netlik kazanacak. Bu arada Kemal Aslan ve Gökhan Güleç'e lisans çıkarılmaması iki oyuncunun takımdan gideceği şeklinde yorumlandı.
inş sizin bölümede uğrucam ama işe başladım ve bide ligler başluıyorya artık fırsat buldukça giricem buraya ama elimden geldiğince girmeye çalışıcam kardeşim