Tarafların arasını para buldu !..

Son güncelleme: 21.09.2005 21:49
  • Yılan hikayesi sona erdi Jenson Button BAR'da kaldı !.. BAR-Honda pilotu JB takımda kalabilmek için Williams'a 20 milyon pound ödeyip, yeni anlaşma ile BAR'dan senede 10 milyon pound kazanacak !..


    noimage

    Günlerdir beklenen açıklama bugün yapıldı !.. Williams, önümüzdeki sezon takımda yarışması için daha önce kontrat imzaladıkları Jenson Button'ı serbest bırakmayı kabul ettiklerini belirtti !..

    25 yaşındaki Britanyalı pilot daha önce Williams ile kontrat imzalamış olmasına rağmen Temmuz ayında yaptığı açıklamada BAR'da kalmayı tercih ettiğini belirtmişti !..

    Button açıklamasında Frank Williams'a teşekkür etti ve gösterdiği anlayış için kendisine borçlu olduğunu belirtti !.. Ayrıca taraflar arasında yarattığı karşıklık için de özür dileyen JB yeni sezonda takımı için elinden geleni yapacağını belirtti !..

    Button'un kontratına sadık kalması gerekirdi diyen takım sahibi Sir Frank Williams'da açıklamasında bu problemin ortadan kalkmasından dolayı mutlu olduğunu dile getirdi !..,

    Sir Frank Williams: "Bu meseleyi sonunda tamalamdığımız için açıkçası mutluyum !..Bu konu artık kapandı şimdi esas işimize yani yarışmaya bakalım." !..

    Williams'ın BMW ile olan bağlarını koparttığını açıklamasının ardından şampiyonluk amacına BAR takımında ulaşabileceğine inandığını açıklayan ve Williams ile yaptığı sözleşmeyi uzun görüşmeler sonunda sonlandıran JB, Honda destekli BAR'da şampiyonluk için yarışacağını belirtti !..

    Yeni sezon için Brezilyalı pilot Rubens Barrichello ile sözleşme imzalayan BAR takımı, Takuma Sato'yu Ferrari'ye yolladı !..

    BAR-Honda yeni sezonda Barrichello - JB ikilisiyle yarışacak !..

    Bu arada Williams'a gitmeyerek BAR-Honda'da kalan Button'un Williams'dan kontratını geri almak için 20 milyon pound ödemeyi kabul ettiği belirtildi !.. JB yeni anlaşmasında BAR-Honda'da yılda 10 milyon pound kazanacak !..
#21.09.2005 21:49 0 0 0