Sayanora SATO-SAN

Son güncelleme: 22.09.2005 17:46
  • Formula 1 haraketli saatler geçirdi !.. Button, Williams ile anlaştı ve BAR-Honda'nın koltukları doldu !.. Peki Takuma Sato ne yapacak !.. Japon pilot açıklamasında ayrılık sinyallerini verdi !..


    noimage

    Takuma Sato yeni sezonda Formula 1'e veda ediyor !..

    Yeni sezon için Jenson Button'ın Williams ile anlaşarak BAR-Honda'da kalacak olmasının bugün kesinleşmesinin ardından BAR-Honda takımının iki pilot koltuğuda doldu ve Sato açıkta kaldı !..

    Japon pilot Takuma Sato konu ile ilgili açıklamasında kimsenin kendisine yeni sezon için bir şey söylemediğini ancak JB'den gelen haberin kendisi için büyük hayal kırıklığı yatattığını belirtti !..

    BAR'ın yeni sezonda Button ve takımın yeni transferi Rubens Barrichello ile yarışacağının bugün kesinleşmesinin ardından açıklama yapan Sato, 2006'da Formula 1 kariyerini tamamen bitireceğinin sinyallerini verdi !..

    Takuma Sato: "Açıkçası fazla şaşırmadım çünkü bu haberi bekliyordum ama büyük hayal kırıklığı oldu benim için. Bütün koltuklar dolu ve yeni sezon için başka bir takımla anlaşabileceğimi zannetmiyorum, büyük ihtimnalle Formula 1 kariyerim bu sezonun sonunda tamamlanmış olacak !.. Her zaman Formula 1'de yarışmayı düşünürdüm ve bu şansı yakaladığım için çok mutluyum burada olan herkes çok özel ve ben de öyleyim, bugüne kadar bana destek olan herkese taraftarıma çok teşekkür ederim. " !..

    Durum değerlendirmesinden çok bir veda açıklamasına benzeyen Sato'nun sözleri Japon pilotun yeni sezonda Fomula 1'e veda edeceğinin sağlam sinyallerini verdi !..

    Takuma Sato'nun Formula 1 kariyeri son vermesi durumunda IndyCar yada A1 GP'de yarışması bekleniyor !..
#21.09.2005 21:50 0 0 0
  • pek iyi bir performans sergileyemidi zaten
#22.09.2005 17:46 0 0 0