milföy sarmasi

Son güncelleme: 28.02.2006 21:45
  • Malzemeler:
    - 1 paket milföy hamuru,
    - küçük bir kase ceviz,
    - 2 çorba kaşığı toz şeker
    - 1 yumurta akı.
    - ŞERBETİ İÇİN;
    - 2 su bardağı şeker,
    - 1,5 su bardağı su,
    - 1 çorba kaşığı limon suyu.

    Yapılışı:
    Fındık,yumurta ve toz şekeri bir kapta karıştırın.Milföyeleri merdaneyle açıp içine harcı koyup kapatın.Üçer cm uzunluğunda kesip tepsiye dizin.Üzerlerine yumurta sarısı sürüp 180 derece ısıtılmış fırında 30 dak. pişirin.
    Bir kap içinde şeker,su ve limon suyunu kaynatıp,soğuyunca milföyelerin üzerine dökün.

    Afiyet olsun.
#29.09.2005 15:42 0 0 0
  • Ellerine emegine Saglik Tesekkürler
    Bir Deneyeyim bakalim
#29.09.2005 18:50 0 0 0
  • Ellerine saglik Wish
#30.09.2005 12:38 0 0 0
  • noimage
#01.10.2005 06:59 0 0 0
  • hmmm, kesin deniyecegim, tesekküerler
#07.10.2005 16:39 0 0 0
  • ellerine saglik tessekur ederim
#12.10.2005 00:35 0 0 0
  • ALLAH razı olsun
    kardeşim ellerine sağlık
#12.10.2005 11:47 0 0 0
  • ElleRINE SAglik....!
#12.10.2005 12:47 0 0 0
  • sağol kardes
#18.10.2005 09:48 0 0 0
  • eline emeğine sağlık
#04.12.2005 23:33 0 0 0
  • tarif için teşekkürler
#06.12.2005 16:00 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 00:28 0 0 0
  • Bu çok harika bir tatlı arkadaşlar.Bence hemen uygulayın.Daha 4 gün öncede hanım yapmıştı.Nefis birşey.Çok ağırda değil adamı baymıyor yani
    Arkadaşım ellerine sağlık
#25.12.2005 16:26 0 0 0
  • Teşekkürler.Ellerine ,yüreğine sağlık.
#10.01.2006 00:02 0 0 0
  • Ellerine sağlık , paylaşımın için de çok sağol
#22.02.2006 20:04 0 0 0
  • harika tariflerin için teşekkürler elinize sağlık
#23.02.2006 16:45 0 0 0
  • harika tariflerin için teşekkürler elinize sağlık
#28.02.2006 21:45 0 0 0