PAZı CACıĞı

Son güncelleme: 03.07.2006 17:15


  • MALZEMELER

    ½ kg pazı
    3 su bardağı yoğurt
    4 diş sarımsak
    ½ çay kaşığı tuz
    ½ çay kaşığı kırmızıbiber


    HAZIRLANIŞI

    Pazıları ayıklayın ve iyice yıkayın. Bir tencerede kapağı kapalı olarak kendi suyuyla 5 dakika kadar haşlayın. Sarmısakları dövün, tuzla beraber yoğurda ilave edin. Pazılar soğuyunca sarmısaklı yoğurt ile karıştırarak servis yapın.
#17.10.2005 14:03 0 0 0
  • emeğinize sağlık kardeş teşekkürler
#24.11.2005 16:26 0 0 0
  • çok teşekkürler
#26.11.2005 23:17 0 0 0
  • Bizim oralarda bu mezeye Borana diyorlar ciddende cokguzel oluyor cacik gibi tesekkurler paylasim icin
#27.11.2005 00:30 0 0 0
  • Ellerine saglik
#27.11.2005 13:54 0 0 0
  • AFİYET OLSUN ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 22:56 0 0 0
  • Paylaşımınız için teşekkürler.
#12.01.2006 10:31 0 0 0
  • paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#25.02.2006 22:56 0 0 0
  • ellerine sağlık, teşekkürler
#22.05.2006 10:35 0 0 0
  • teşekkürler
#03.07.2006 17:15 0 0 0