PASTIRMALI BIFTEK

Son güncelleme: 19.03.2006 08:27
  • MALZEMELER

    1/2 KİLO İNCE DÖVÜLMÜŞ BİFTEK
    200 GR PASTIRMA
    200 GR TAZE KAŞAR
    KIZARTMA YAĞI
    GALETA UNU
    UN
    2 YUMURTA
    İNCE UÇLU SAĞLAM KÜRDANLAR

    HAZIRLANIŞI

    Biftekleri tezgaha koyun.Her birinin üzerine birer dilim pastırma ve ince bir dilim kaşar peyniri koyarak ikiye katlayın ve kürdan yardımıyla,açılmamasını sağlayacak şekilde kapatın.Önce una,sonra çırpılmış yumurtaya sonra da galeta ununa bulayarak kızartın. Tuz kullanmaya gerek kalmayabilir. Yerken kürdanlara dikkat!
#17.10.2005 18:37 0 0 0
  • sağol kardes
#29.10.2005 21:50 0 0 0
  • teşekkürler
#10.12.2005 10:04 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 16:35 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 17:18 0 0 0
  • Ellerine emeğine sağlık.
#19.03.2006 08:27 0 0 0