SEBZELI SAC KAVURMA

Son güncelleme: 19.03.2006 09:07
  • MALZEMELER

    ½ kg kırmızı yağsız kuş başı et
    2 baş soğan
    2 diş sarmısak
    1 adet havuç
    1 su bardağı sıvı yağ
    2 domates
    1 adet patlıcan
    2 adet patates


    HAZIRLANIŞI

    Önce soğanları yağda pembeleşinceye kadar kavurun, hemen ardından etleri de kavurun sonra sebzeleri ekleyin ve kavurma işlemi bitince 1 bardak salçalı su ilave edin yalnız salçalı suya bir çay bardağı süt ilave edilirse daha lezzetli olur.
#17.10.2005 18:49 0 0 0
  • eline sağlık
#29.10.2005 21:44 0 0 0
  • ellerine saglık
#07.11.2005 17:20 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 18:10 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 17:03 0 0 0
  • Ellerine emeğine sağlık.
#19.03.2006 09:07 0 0 0