ŞIVEYDIZ

Son güncelleme: 19.03.2006 09:07
  • MALZEMELER

    1 kg kuzu eti (kuşbaşı)
    2 adet yumurta
    1/2 kg nohut
    taze soğan
    1.5 kg yoğurt
    taze sarmısak
    tuz, nane


    HAZIRLANIŞI

    Kemiksiz, kuşbaşı doğranmış etle, 1/2 kg nohudu pişirin. Diğer bir kapta üç soğana bir sarmısak düşecek şekilde, beş-altı cm aralıklarla az suda haşlayın. Her ikisin de pişirdikten sonra karştırın ve birkaç taşım kaynatın. Bir tas yoğurdun içine yurmuta kırıp, tencereye ilave edin. Tuz ve nane koyup servis yapın.
#17.10.2005 18:52 0 0 0
  • sağol kardes
#29.10.2005 21:15 0 0 0
  • paylaşımın için teşekkürler
#08.11.2005 23:21 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 18:07 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 17:05 0 0 0
  • Ellerine emeğine sağlık.
#19.03.2006 09:07 0 0 0