İÇLI KETE

Son güncelleme: 01.03.2006 12:30
  • MALZEMELER

    1 kg un
    2 adet yumurta
    1 su bardağı yoğurt
    1 su bardağı sıvı yağ
    1 su bardağı eritilmiş tereyağ
    tuz


    HAZIRLANIŞI

    Bütün malzemeyi karıştırarak, börek hamuru gibi yoğurun. 90 dakika kadar dinlendirip, beş bezeye ayırın. Bezeleri oklava ile kalınca açın. Diğer yanda 250 gr unu, iki çorba kaşığı yağ ve tuzla kavurun. Bunu açtığınız yufkaların birer kenarına döküp, rulo yaptıktan sonra, gül şekli alacak biçimde kıvırın. Üzerine elinizle hafifçe bastırıp, yumurta sarısı sürün ve orta hararetli fınnda pişirin.
#17.10.2005 23:50 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN
#24.12.2005 16:33 0 0 0
  • Ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler.
#22.02.2006 09:54 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#28.02.2006 19:04 0 0 0
  • Ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler.
#01.03.2006 12:30 0 0 0