PATATES EKMEĞI

Son güncelleme: 28.02.2006 01:25
  • MALZEMELER

    2 adet yumurta
    1 su bardağı sıvı yağ
    1 su bardağı yoğurt
    2.5 su bardağı un
    4 adet orta boy patates
    2 adet orta boy soğan
    1 demet maydonoz
    1 su bardağı
    peynir(isteğe bağlı)
    kabartma tozu
    tuz
    kekik
    nane
    kırmızı
    biber


    HAZIRLANIŞI

    Patatesleri fındık iriliğinde, soğanları da yemeklik doğrayalım. Bir kapta çırptığımız yumurtaların içine yağı ve yoğurdu ekleyelim. Daha sonra unu, kabartma tozunu, peyniri, patatesleri, soğanları, yeşilliği ve baharatları
    ekleyip karıştıralım. Yağlanmış tepsiye harcı dökelim. Üzerine yumurta sarısı sürüp istenirse susam ve çörek otu serpelim. 180 derecede pişirelim.
#18.10.2005 16:24 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN
#24.12.2005 16:12 0 0 0
  • Ellerinize sağlık,paylaşımınız için teşekkürler.
#22.02.2006 10:08 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#28.02.2006 01:25 0 0 0