PORTAKALLı TART -I

Son güncelleme: 05.03.2006 00:54
  • MALZEMELER

    3 su bardağı un
    250 gr margarin
    3 çorba kaşığı yoğurt

    İç malzemesi :

    3 adet portakalın rendesi
    1 su bardağı toz şeker
    tarçın
    ceviz


    HAZIRLANIŞI

    Margarin, yoğurt ve unu karıştırarak hamuru yoğurun, iki eşit parçaya ayrıp merdaneyle açın. Portakal kabuklarını sıcak suyla haşlayıp acı suyunı sıktıktan sonra, diğer malzemelerle karıştırıp iki parça halindeki hamurun arasına dökün. Biraz tarçın ekip üzeri pembeleşinceye dek pişirin. Arzu ederseniz, üzerine pudra şekeri döküp, servis yapabilirsiniz.
#18.10.2005 18:14 0 0 0
  • Ellerine saglik
#29.10.2005 06:27 0 0 0
  • sağol kardes
#30.10.2005 19:24 0 0 0
  • tarifin için saol arkadaş
#12.11.2005 12:46 0 0 0
  • emeğine sağlık kardeş teşekkür ederiz
#14.11.2005 20:45 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 14:53 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 00:54 0 0 0