Reçelli Milföyler

Son güncelleme: 18.06.2011 18:46
  • milföylü tatlı tarifi - reçelli milföy nasıl yapılırMALZEMELER

    6 adet milföy hamuru
    1 paket vanilyalı puding
    2,5 su bardağı süt
    250 gr reçel (arzuya göre hangi reçel tercih edilirse)
    pudra şekeri


    HAZIRLANIŞI

    Milföy hamurlarının her parçasını 2 kareye bölün. Fırın tepsisine yerleştirin. Fırını 220° ısıda ısıtın ve ardından hamurları altın sarısı renk alana kadar pişirin. Fırından çıkarınca soğutun. Bu arada pudingi süt ile pişirin. Hamurları sandviç ekmeği gibi enlemesine ikiye bölün ve içlerine puding doldurun. Hemen ardından da hangi reçel tercih ediliyorsa ondan her sandviçin arasına birer çay kaşığı reçel koyun. en son olarak da üzerlerine bol pudra şekeri serpin.
#18.10.2005 18:25 0 0 0
  • Ellerine saglik kardesim
#28.10.2005 22:33 0 0 0
  • eline sağlık
#30.10.2005 19:32 0 0 0
  • ellerine saglık
#10.11.2005 17:01 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 15:23 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 00:49 0 0 0
  • Tarifiniz için teşekkürler.Tadanlara afiyetler olsun.
#18.03.2006 23:11 0 0 0
  • Ellerine sağlık
#16.06.2011 00:56 0 0 0
  • ellerine sağlık
#18.06.2011 18:46 0 0 0