YEŞIL MERCIMEKLI BÜKME

Son güncelleme: 27.02.2006 20:50
  • MALZEMELER

    2 ADET YUFKA
    1 KASE HAŞLANMIŞ YEŞİL MERCİMEK
    1 ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ
    2 KAŞIK ÇEKİLMİŞ HAŞ HAŞ
    HAZIRLANIŞI

    İlk yufka yayılıp üzerine yağ ile haş haş sürülür, ikinci yufka üzerine serilir üzerine haş haş ile yağ sürülüp önce dörde daha sonra o dört parça da, bir parça üçe bölünmek suretiyle geniş tarafına mercimekten bolca konularak sigara böreği gibi sarılır. Üzerine kalan haş haş ve yağlı karışımından sürülerek 180 derece fırında kızarana kadar pişirilir.
#19.10.2005 01:19 0 0 0
  • Ellerine saglik kardesim
#28.10.2005 22:10 0 0 0
  • bu tariflerin çoğunu ilk defa duydum ellerinize sağlık tek tek deneteceğim bunları sağolun
#29.10.2005 14:11 0 0 0
  • ellerine saglık arkadaşım
#11.11.2005 17:10 0 0 0
  • tarif için saol arkadaş
#13.11.2005 00:31 0 0 0
  • ellerine sağlık
#26.11.2005 01:56 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OSLUN
#24.12.2005 15:26 0 0 0
  • Ellerinize yüreğinize sağlık.Yiyenlere Afiyet Olsun
#23.02.2006 08:47 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#27.02.2006 20:50 0 0 0