YOĞURTLU TUTMAÇ ÇORBASı

Son güncelleme: 30.06.2006 22:54
  • MALZEMELER

    6 kişilik
    1 lt et suyu
    1 yemek kaşığı tereyağı
    3 yemek kaşığı un
    1 limon suyu
    2 adet yumurta sarısı
    1 kahve kaşığı pulbiber
    1 su bardağı süt
    2 yemek kaşığı yoğurt
    kruton ekmek



    HAZIRLANIŞI

    Bir kapta yoğurt, limon suyu, yumurta sarıları, un ve sütü karıştırın. Bir tencerede de et suyunu kaynatın. Kaynamakta olan et suyuna yoğurtlu karışımı yavaşça ekleyin. Ağır ateşte yaklaşık 15 dakika kaynatın. Ayrı bir kapta tereyağını eritin, pulbiberle karıştırın. Hazırladığınız çorbanınüzerine dökün ardından da kreton ekmekleri serpin.
#19.10.2005 01:58 0 0 0
  • Ellerine saglik
#28.10.2005 22:06 0 0 0
  • ya ben kopyalamaktan yoruldum valla ne diyeyim süpersin
#28.10.2005 22:11 0 0 0
  • Ellerine saglik
#30.10.2005 10:32 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#12.11.2005 22:53 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 02:13 0 0 0
  • Ellerine,yüreğine sağlık.
#11.01.2006 06:25 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler
#11.01.2006 09:49 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol,ellerine sağlık
#25.02.2006 00:13 0 0 0
  • ellerine sağlıkk
#08.06.2006 15:51 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#30.06.2006 22:54 0 0 0