Elite Kucukyali Otel İstanbul

Son güncelleme: 02.11.2009 21:44
  • noimage


    Oda & Detaylar: Otel, Marmara Denizine ve adalara hâkim bir konumda yer almaktadır. Otelde, Junior/King Suite ve standard double ve twin olmak üzere toplam 81 oda bulunmaktadır.
    Oda Özellikleri: Küçükyalı Elite Otel'in tüm odaları siz misafirlerin konforu göz önünde tutularak geniş ve ferah tutulmuştur Otelde,odaların her biri ince bir zevkle döşenmiştir.Odalar cadde ya da deniz manzaralı olup, tüm odalarda uydu TV, klima, milibar, kasa ve banyo bulunmaktadır.
    Eğlence ve Aktiviteler: Elite otel küçükyalı sağlık kulübü yorgun bir günün ardından, kendinizi gevşetip duygularınızı tekrar harekete geçirerek yenilenmenizi sağlayacaktır.Eğer yeterince enerjik hisediyorsanız fitness salonunuzda ki en son teknoloji spor ekipmanları ile vücudunuzu forma sokabilirsiniz.Ayrıca Elite Otel Küçükyalı'nın kapalı havuzu ve çatı katı katındaki açık havuzu da sizleri bekliyor. 21 Ağustos 2005 tarihinden itibaren Formula 1 yarışlarına ve hem yerli hem de uluslararası pek çok motor yarışlarına ev sahipliği yapacak olan F1 İstanbul Park Yarış Pisti ve Tesisleri otel km uzaklıkta bulunmaktadır.
    Yeme & İçme: Otel, zengin menüsü ile hem Türk hem de uluslararası mutfakların en güzel örneklerini siz misafirlerin beğenisine sunmaktadır.Çatı katındaki restoranta yaz akşamlarında aynı katta bulunan havuz kenarına da hizmet vermekte olup siz misafirlere Adalar manzarası ve kaliteli hizmet anlayışı ile ağırlamaktadır.
    Konum: Anadolu Yakasında, Sabiha Gökçen Havaalanına 35, İstanbul Park'a 30 ve Atatürk Havaalanına 60 km uzaklıkta bulunmaktadır.
    Oda ve Yatak Sayısı :
    11 Oda, 11 Yatak, 11 Apart Oda, 1 Yönetici Odası,
    Odalarda :
    Duş ve Tuvalet, Minibar, Çay ve Kahve Makinesi, 24 Saat Oda Servisi, Uydu TV, Digiturk, Kablosuz Internet , Bölünmüş Havalandırma, Deniz Manzarası, Bahçe Manzarası,Bulaşık Makinesi, Ütü, Mutfak Ekipmanları, Buzdolabı,
    Yiyecek ve Içecekler :
    Kahvaltı Salonu (Toplam Kapasite:On Pastane), Pastane,
    Ek Servis ve Hizmetler :
    Kuru Temizleme, Çamaşır Yıkama Servisi,
    Bulunduğu Bölge :
    Şehir Merkezinde,
    Ulaşım :
    Bağdat Street7 km, Sabiha gökçen Havaalanı 30 km,'
    noimage
#02.11.2009 21:44 0 0 0