PERUSARI ÇORBASı

Son güncelleme: 24.02.2006 02:13
  • MALZEMELER

    1/2 yağsız kıyma
    havuç
    patates
    1 yumurta
    pirinç
    et suyu veya 1 tablet et su
    1 adet soğan,
    tuz
    karabiber
    HAZIRLANIŞI

    Kıymanın içine soğan rendeleyin. Tuz, 1 avuç pirinç ve yumurtanın akı koyarak karıştırın. Fındık büyüklüğünde parçalar halinde yuvarlayın ve unlu tepsiye dizin. Tencereye 2 kaşık margarin, rendelenmiş havuç ve patates koyup kaynamaya bırakın. Tuzu ve et su tableti de atın. Sebzeler iyice haşlandıktan sonra köfteleri atın ve köfteler pişinceye kadar kaynatın.Biraz suluca bırakın, altını kapadıktan sonra yumurtanın sarısı ve 1/2 limon suyu ile terbiye yapın. Sıcak servis yapın.
#19.10.2005 21:52 0 0 0
  • Ellerine saglik
#28.10.2005 21:57 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler
#28.10.2005 21:58 0 0 0
  • Tarif icin Tesekkürler
#30.10.2005 10:56 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#12.11.2005 22:26 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 02:21 0 0 0
  • Ellerine,yüreğine sağlık.
#11.01.2006 15:05 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler ellerinize sağlık
#13.02.2006 19:55 0 0 0
  • teşekkürler eline sağlık
#18.02.2006 17:37 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol
#24.02.2006 02:13 0 0 0