NARLı PIRINÇ ÇORBASı

Son güncelleme: 30.06.2006 23:13
  • MALZEMELER

    1 su bardağı Amerikan pirinci
    2 adet nar
    5 dal fesleğen
    1 su bardağı yoğurt


    HAZIRLANIŞI

    Bir tencerede pirinci haşlayın. Narların kabuklarını ayıklayın, mikserden geçirin ve suyunu sıkın.Nar suyunu ve yoğurdu çırpın, haşlanmış pirinci ekleyip iyice karıştırın. Çorbayı derin bir kabın içine alıp buzdolabında soğutun. Fesleğen ile süsleyip servis yapın.
#19.10.2005 21:58 0 0 0
  • Ellerine saglik
#28.10.2005 21:53 0 0 0
  • saolasınız ellerinize sağlık
#28.10.2005 21:56 0 0 0
  • Tarif icin Tesekkürler
#30.10.2005 10:58 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#12.11.2005 22:26 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 02:36 0 0 0
  • Ellerine sağlık,teşekkürler.
#11.01.2006 00:32 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#25.02.2006 18:17 0 0 0
  • ellerine sağlık
#08.06.2006 10:53 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler
#14.06.2006 11:20 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#30.06.2006 23:13 0 0 0