MÜLAYIM ÇORBASI

Son güncelleme: 25.02.2009 20:08
  • MALZEMELER

    3 corba kasigi un
    2 cay bardagi siviyag
    5-6 bardak et suyu veya su
    3 dis ezilmis sarmisak
    1 su bardagi yogurt
    1 yumurta sarisi
    yarim limonun suyu
    3 tatli kasigi kuru nane
    tuz
    HAZIRLANIŞI

    1,5 cay bardagi siviyagda unu kavurun.Fazla sarartmadan soyle bir cevrilsin.Uzerine et suyunu ekleyin. Kalan yarim cay bardagi siviyagi, sarmisaklari ve tuzunu ilave edin. Surekli karistirarak kaynamaya birakin. Diger tarafta, yogurt,yumurta sarisi ve limon suyunu cirparak corbanin terbiyesini hazirlayin. Corba kaynadiktan sonra, once corbadan terbiyeye bes alti kasik ilave edip, karistirin. Daha sonra terbiyeyi yavas yavas corbaya ilave edin. Bir tasim kaynamaya birakin. Naneyi ilave edip karistirin ve atesten indirin.
#19.10.2005 22:00 0 0 0
  • Ellerine saglik
#28.10.2005 21:53 0 0 0
  • kendisi gibi mülayimdir inşallah.tşk
#28.10.2005 22:58 0 0 0
  • ElLeRiNe SaGlIk
    TaRiF iCiN TEsEkKüRlEr
#29.10.2005 12:27 0 0 0
  • Ellerine Emegine saglik tesekkürler
#13.11.2005 02:56 0 0 0
  • ellerine sağlık
#17.11.2005 11:59 0 0 0
  • ellerine sağlık teşşekkürler emeğe saygı
#17.11.2005 12:40 0 0 0
  • eline sağlık
#17.11.2005 17:54 0 0 0
  • ellerine sağlık
#27.11.2005 20:56 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 01:52 0 0 0
  • Ellerine,yüreğine sağlık.
#11.01.2006 06:05 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#25.02.2006 18:05 0 0 0
  • bir seyde ğil
#02.02.2009 21:06 0 0 0
  • ilk kez duydum bu çorbayı...
#25.02.2009 16:15 0 0 0
  • Ellerine Emegine Sağlik tesekkürler
#25.02.2009 20:08 0 0 0