ÇATAL

Son güncelleme: 04.07.2006 10:22
  • MALZEMELER

    1 çay bardağı yoğurt
    1 çay bardağı sıvı yağ
    3 çorba kaşığı toz şeker
    1 paket kabartma tozu
    200 gr. yumuşak margarin
    1 tatlı kaşığı mahlep
    1 çay kaşığı tuz
    alabildiği kadar un
    yumurta sarısı
    çörek otu (arzuya gore)


    HAZIRLANIŞI
    Yoğurt, sıvı yağ, şeker, kabartma tozu, tuz, mahlep ve margarini bir kapta iyice elinizle karistırıp krem haline getirin. Unu ekleyip kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yapın. İstediğiniz şekli verip uzerine yumurta sarısını sürüp çörek otu serptikten sonra 200 derece fırında altın sarısı gibi kızartın.
#19.10.2005 23:36 0 0 0
  • Ellerine saglik
#23.10.2005 02:49 0 0 0
  • sağol kardes
#30.10.2005 20:11 0 0 0
  • saolasınız tarifleriniz için
#22.11.2005 23:54 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 14:41 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 00:56 0 0 0
  • Tarifiniz için teşekkürler.Tadanlara afiyetler olsun.
#18.03.2006 22:31 0 0 0
  • teşekkürler
#04.07.2006 10:22 0 0 0