Yalancı Profiterol

Son güncelleme: 28.02.2006 22:31
  • MALZEMELER

    1 kahve fincanı rendelenmiş bitter çikolata
    1 paket bitter çikolata dört bardak süt
    1 kahve fincanı kıyılmış şam fıstığı
    1 paket çikolatalı puding
    1 adet paskalya çöreği
    1 paket krema


    HAZIRLANIŞI

    Hazır pudingi sütle kaynatın ve içine iri parçalara böldüğünüz paskalya çöreğini atıp on beş-yirmi dakika kadar pişirin. Servis tabağına alınırken içine fıstıkları ilave edin. Bir kahve cezvesinde yarım fincan su ile kaynattığınız çikolatayı çörekli puddingin üzerine dökün. Soğuduğunda üzerini buzdolabında iki gün beklettiğiniz krema ve rendelenmiş çikolata ile süsleyip servis yapın.
#19.10.2005 23:57 0 0 0
  • Ellerine saglik
#26.10.2005 13:56 0 0 0
  • ElLeRiNe SaGlIk....
#27.10.2005 19:18 0 0 0
  • Ellerine Saglik Tesekkürler
#28.10.2005 02:25 0 0 0
  • Ellerine saglik cok tesekkurler tarif icin
#28.10.2005 21:31 0 0 0
  • teşekkürler arkadaşım
#28.10.2005 22:23 0 0 0
  • çok güzel olur saolasın
#15.11.2005 17:07 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 00:52 0 0 0
  • Ellerine sağlık,teşekkürler.
#10.01.2006 23:53 0 0 0
  • ellerinize sağlık teşekkürler
#13.01.2006 16:10 0 0 0
  • paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#22.02.2006 00:59 0 0 0
  • harika tariflerin için teşekkürler elinize sağlık
#28.02.2006 22:31 0 0 0