YALANCı KEŞKÜL

Son güncelleme: 28.02.2006 22:30
  • MALZEMELER

    ½ paket margarin
    1 çay bardağı un
    1 kilo süt
    10 kaşık şeker
    tarçın


    HAZIRLANIŞI

    Yağ ve un hafif ateşte karıştırılır, süt azar azar ilave edilir. Daha sonra şeker ilavesi ile ağır ateşte devamlı karıştırılır, koyulaştığında bir cam kaseye boşaltılıp, ılındıktan sonra 5 dakika mikser yardımı ile karıştırılır. Soğuduktan sonra üzerine tarçın ilave edilir.
#19.10.2005 23:59 0 0 0
  • Ellerine saglik
#26.10.2005 13:55 0 0 0
  • ElLeRiNe SaGlIk....
#27.10.2005 19:22 0 0 0
  • Ellerine Saglik Tesekkürler
#28.10.2005 02:24 0 0 0
  • Ellerine saglik cok tesekkurler tarif icin
#28.10.2005 21:31 0 0 0
  • tarifiniz için saolun
#28.10.2005 22:20 0 0 0
  • teşekkürler tarif için
#15.11.2005 16:57 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 00:57 0 0 0
  • Ellerine sağlık,teşekkürler.
#10.01.2006 23:54 0 0 0
  • teşekkürler elinize sağlık
#13.01.2006 16:08 0 0 0
  • paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#22.02.2006 01:00 0 0 0
  • harika tariflerin için teşekkürler elinize sağlık
#28.02.2006 22:30 0 0 0