VEZIR PARMAĞı

Son güncelleme: 30.06.2006 15:36
  • MALZEMELER

    2 Yumurta
    1 Bardak Şeker
    2 Kase Un
    1 Tatlı Kaşığı Tarçın
    1 Paket Vanilya
    1 Paket Kabartma Tozu
    1 Paket Margarin
    Şerbeti için :
    3 Su Bardağı Şeker
    3/5 Su Bardağı Su


    HAZIRLANIŞI

    Yağı eritip soğumasını bekleyin. 1 bardak şeker ilave edin, 2 kase un, 1 tatlı kaşığı tarçın, 1 paket vanilya,1 paket kabartma tozu ve yumurtalardan birinin sarısını tatlının üzerine sürülmek üzere ayırdıktan sonra yumurtaları ekleyip hamur kıvamına getirin. Eliniz yardımıyla oval şeklinde yuvarlayıp az margarin sürülmüş tepsiye dizin.Çatal yardımıyla üstünü şekillendirdikten sonra 1 yumurtanın sarısını üzerine sürüp fırında pembeleşinceye kadar pişirin.Sıcak şerbet üzerine dökülüp soğutulduktan sonra servise hazırdır.
#20.10.2005 00:05 0 0 0
  • Ellerine saglik
#26.10.2005 13:58 0 0 0
  • ElLeRiNe SaGlIk....
#27.10.2005 19:13 0 0 0
  • Ellerine Saglik Tesekkürler
#28.10.2005 02:29 0 0 0
  • Ellerine saglik cok tesekkurler tarif icin
#28.10.2005 21:29 0 0 0
  • ellerine sağlık
#28.10.2005 22:32 0 0 0
  • eline emegine saglık
#15.11.2005 17:09 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 00:51 0 0 0
  • Ellerine sağlık,teşekkürler.
#11.01.2006 00:01 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler
#13.01.2006 12:50 0 0 0
  • paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#22.02.2006 01:15 0 0 0
  • harika tariflerin için teşekkürler elinize sağlık
#28.02.2006 22:12 0 0 0
  • tatlı çok süper
#09.03.2006 15:13 0 0 0
  • noimage teşekkürler
#28.03.2006 18:34 0 0 0
  • beğendim teşekkürler
#14.04.2006 14:20 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#30.06.2006 15:36 0 0 0