Bir çeşit hamsi yemeği..Kopsiya

Son güncelleme: 19.03.2006 21:58
  • noimage


    Kopsiya (6 Kişilik)

    Malzemeler:
    500 gr Hamsi
    4 Limon
    1 Kahve Fincanı Zeytinyağı
    1 Çorba Kaşığı Tuz



    HAZIRLANIŞI :
    Hamsilerin kılçıklarını ayıklayıp geniş bir tepsiye dizin. hamsilerin üzerine tuz serpip bir kat daha hamsi dizin. Bu işlemi hamsiler bitinceye kadar sürdürün.
    Limon suyunu hamsilerin üzerine dökerek serin bir yerde bir gün bekletin.
    Zeytinyağı ve limonla servis yapın.
#27.10.2005 13:06 0 0 0
  • Ellerine Saglik Kardesim
#28.10.2005 01:54 0 0 0
  • Cig cigmi oluyormus bu yemek pisir yazmiyoda ilginc pek cig sevmem baligi ama yinede paylasimin icin tesekkurler kardesim
#28.10.2005 02:21 0 0 0
  • sağol kardes
#29.10.2005 17:39 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 19:23 0 0 0
  • Paylaşım için teşekkür ederim. Ellerinize sağlık.
#28.12.2005 23:53 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 01:46 0 0 0
  • Emeğinize,ellerinize sağlık.
#19.03.2006 21:58 0 0 0