Grup Seyran

Son güncelleme: 03.12.2009 21:38
  • Grup Seyran Biyografisi - Grup Seyran Resimleri - Grup Seyran Hakkında - Grup Seyran Videolari - Grup Seyran Müzikleri

    Almanyada 1999 senesinde kurulan GRUP SEYRAN, üç kisiden olusmaktadır. Grup Seyran, 2008 itibaren Grup Merdan olarak sahne almaktadır. Almanya basta olamk üzere Avrupanın her yerinde basarılı performanzlarını gösteren GRUP MERDAN her yöreye hitap etmektedir.


    Oktay Ataç
    Görev: Bağlama, okuma ve Grup yönetimi

    Hakkında:
    Oktay Ataç yıllardır başka gruplara Professionel olarak eşlık etmış ve 1999 senesinde kendi Orkestrasını kurmuştur. Hertürlü yöreye hitap eden Grup Merdan onun sayesinde çok güzel yerlere varmiştır.


    Hakan Ataç
    Görev: Drum ve Vokla

    Hakkında:
    Drum cısı Hakan Atac aynı zamanda Oktay Ataç ın kardeşı. Grup Merdan ın ılk kurulduğu günden berı, Grup Merdan a çok büyük katkısı olmuşdur.


    Suna Besler

    Hakkında:

    Suna Besler Müziye hayranlığı kücük yaşlarda başlamıştır. Grup Mavi Boncukla uzun yıllar calistiktan sonra, meslek nedeniyle Grupdan ayrılmak zorunda kaldı.

    Ömer Besler'le senelerce değşik yerde sahne alip Müzik hayatını geliştirdi. Müzik ağırlı Dance, Pop, Türk Halk ve Sanat Müzik. 2003 yılında Essen de bulunan Grup Cağlayan'la calısmalarını devam eti ve 2007 yıllından sonra, eşinin bulundu Grup'da (Grup Merdan) sahne almaya ve profesiyonel Müzik hayatına devam ediyor

    Ömer Besler

    Görev: Klavye ve Vokal

    Hakkında:
    Birçok ünlü sanatcıya eşlik enden Ömer Besler, 2005 senesinde Grupa katıldı ve Grup Merdan a başarılarında yardımcı oldu.

    noimage

    Videolar:

    Grup Seyran - Vay Zalim Dile

    Grup Seyran - Cano

    Grup Seyran - Bese

    Grup Seyran - Adam Olda Gel

    Grup Seyran - Bese - Axlo Hasan

    Albümler:

    Grup Seyran - Ez Nızanım 2006 Albümü

    Grup Seyran - Bese 2009 Albümü

#03.12.2009 21:38 0 0 0