Bebek-Cenin Yiyen Çinliler

Son güncelleme: 20.12.2009 00:04
  • Bebek-Cenin Yiyen Çinliler Resimler - Cenin Yiyen Çinliler - Bebek Yiyen Çinliler - Bebek Cenin Yiyen Çinlilerin Resimleri - japonlar bebek yiyor


    noimage

    noimage

    cinlilerin ne kadar pis ne kadar iğrenç olduğuna burdaki yazıda daha önce değinmiştik. Şimdi bu tiksinti veren düz yolda dahi paytak bir şekilde yürüyen insanların damak tadına biraz daha değinmek istiyorum. Gerçi daha önce verdiğimiz haber hepsine bedel! Bu Tür Sapkınlıklardan Bizleri korusun Amin
    Bu nasıl bir insanlıktır ki bebeğini yiyor. Bunların yaptıklarını hayvanlar yapmaz, çinlilerin yemekleri üstüne yoğunlaştıkca karşıma çok tuhaf şeyler çıkıyor. İnsan gördükçe dayanamıyor.


    Bu çinliler ağzının tadını biliyor.İşin şakası görüntüler ürkütücü katliam dolu İnsanlar ne bulursa yiyor, böcek, fare, maymun kısaca ayrım yok. Türkiye’deki tavukların ayakları nereye gidiyor. Diye merak edeniniz varsa aydınlatayım Çin’e gidiyor

    Bebek etini yumuşak pişsin diyerek suda uzun süre bekletmektedirler. Ne kadar akıllı ne kadar çalışkan bir millet bu Çinliler !
    Çinli insan etini yemeden önce 60 dereceli alköl ile yıkadıktan sonra pişirip yiyor.Bebeği ödürdükten sonra tertemiz yıkayıp yediklerine bakılırsa Amma da temiz bir millet bu Çinliler. Temizliğe çok önem veriyorlar(!)
    Ölü bebeği beyaz şarapla dezenfekte etmekteler.
    Çinliler fareyi, kediyi, köpeği, börtü-böcekleri ve her türlü haşeratları da gönül rahatlığı ile yiyen tuhaf bir halk. Onlarellerini ykadıkları suyla yüzlerini ve daha sonra başka yerlerini, sonunda da çoraplarını yıkarlar. Sabahları sudan tasarruf etmek için yıkanmak yerine havluyu ıslatarak vücudunu siler ve ardından da yemeğini yiyip çıkıp giderler.

    Bakılırsa insan eti yediklerinden çok akıllı oluyorlar! Ölü bebeği yemek için suda yıkadıktan sonra şarapla dezenfekte etmektedirler. İnsan yemeyi adet haline getirince gerçekten çok akıllı olsalar gerek. Pis ve salak olduklarına bakılırsa Bir yorganda birinin başına diğeri ayaklarını uzatarak yatan Çinliler belki insan eti yememiş olsalar gerek

    Çin milleti medeni ve çok kadim bir millet olup, 5 bin yıllık tarihi geçmişe sahip.
    İnsan eti yerlerken sabunlu su ile iyice ykadıktan sonra pişirerek yerler. Şu resme bakın cenin’i maden suyu ile yıkamaktalar.
    Nomalde elini yıkayan sula yüzünü, sonrada ayağını ve çamaşırlarını yıkamaya alışkan Çinliler insan etini yerken yıkayıp, pişirip yiyor. Ne temiz Çinliler ya!

    Çin Komunist Partisi (ÇKP)nin çocuk yasaklama siyasetinin sayesinde kolayca bebek eti yiyebldikleri için çok mutlu olan Çinli.

    Çinliler rahatlıkla,“Çin Komünist partisinin önderliğinde ve onun Planlı doğum politikası sayesinde hiç zorlanmadan küçücük körpe bebekleri tüm memleketteki hastanelere yakın yerlerdeki çöplüklerden bularak yiyebiliyoruz“demektedirler. O daha Çin yetkilileri ve zenginlerinin canlı haldeki bebekleri öldürtüp taze taze ve sıcağı sıcağına yiyebildiklerini, Çin vatandaşlarının ve meraklıların ise, daha bayat olanlarını yediklerini söylemektedirler.

    noimage


    Bebek etinden hazırlanmış çorbayı Çinli komunist başkanlar, memurlar, polisler yiyor.

    İnsan etinden hazırlanan çorbalar Çinlileri özel olarak şanslı, övgüye layık hale getiren üstün dereceli gıdalardan sayılıyor. Çin’de her yıl insanları öldürerek, etinden yemek hazırlayarak satma şeklindeki suçlar çok olsa da, Çin yetkililerin kendileride bu yemeklerden zevk aldıklarından, sadece bir kaç suç dosyayı devlet nezdinde açıklayıp, katilleri cezalandırırlar. Fakat doğum yasağı sebebiyle öldürülen milyonlarca bebeklerin katledilmesi konusunda tek kelime etmezler.
    Komünist Çinlilerin nihai maksatları, « Her kes ihtiyacı nisbetinde hakkını almak durumundadır. » cümlesi içinde gizli olup, Çinlilerin bu düşünceleri fiiliyata geçirildiği taktirde, Çinliler istedikleri zaman yasal olarak insan eti yiyebilecekler. İnsanları ve bebekleri de anne karnında yada doğduktan sonra öldürüp yiyebilir hale gelecekler. Aslında komünist Çin hakimiyeti bebek eti yemeyi yasal hale getirmiş olup, bu durum sosyalizmin yukarı dereceli, komünizmin ise orta ölçekli (dönemi) baskısı sayılır.

    noimage


    Bütün dünyadaki müslümanlardan Allah’a yalvararak dua edip bu lanetlikleri yerin yedi kat altında diri iken azaba duçar etmesini dilemelerini istirham ederiz. Çok eski tarihlerden beri Çinliler bu tür çorbaları içe gelmişlerdir. Yakın zamanlardan beri komünist Çinlilerin bebek öldürmelerini yasalaştırmaları ile Çinlilerin bebek çorbası yeme fırsatı da çoğalmış olup, Pekin’deki yetkililerden Doğu Türkistan’ın en batısındaki Taşkorgan nahiyesindeki komünist Parti sekreterine ve Tibet tepelerindeki Çinli memurlara kadar yasal şaraitler hazırlanmış olduğundan, onlar Çağan bayramı ve hafta sonu tatillerinde söz konusu çorbalardan yiyerek keyif almaktadırlar.

    işte bu Çin milletinin iç yüzüdür. Bu manzara Komünist Çin’in gerçek görünümünü aynen yansıtmaktadır. Bu iblisleri vatanımızdan tamamen kovmadıkça vatanımızda asayişin temini asla mümkün değildir. Barış, özgürlük, baht-saadetten söz etmek mantığa uygun gelmez. Öyle değilmi ??
    Allah’ın lanetine uğramış olan vahşi Çin teröristleri çok eski zamanlardan beri insan eti yiyorlardı. Ceninleri ve bebekleri de yiye geldiler. Önceleri kendi çocuklarını ve atılan bebekleri, çaldıkları insanların etlerini yerlerken, günümüzde çin Komünist Partisinin zekice önderliğinde, insan öldürme, bebekleri öldürme başta olmak üzere insan kalıbından çıkmış olan cinayetleri ‘yasal’ olarak gerçekleştirerek, Çinli bebekleri öldürmenin dışında doğu Türkistanlı bebekleri, Tibetli bebekleri, Moğol ve Mançu bebeklerini dilediğince öldürüp yiyebilir hale geldiler.
    ‘Planlı doğum’ adı verilen bebek öldürme politikasının himayesinde Doğu Türkistan’da 9 milyon bebeği öldürerek onların bir kısmını çöplüklere attılarsa da bir kısmını da mezara defnedilmesini yasaklayıp komünist Çinlileri ve onların aile fertleri, yetkililer, polisler, işgalci ordu rütbelileri kızartarak ve çorba yaparak yediler. Içkilerine meze yaptılar. Halen de yemeye devam etmektedirler.




    Böyle bir milletle dost olanlara ve dost olma çabasındakilere, onlara inanan, onların hakimiyetini desteklemekte olan insanlara ve hükümetlere Allah lanet etsin. Onlarla dayanışmayı düşünen ve yardımlaşan müslümanlara Allah hidayet nasip etsin.Amin !Çinli terörist bebeği parçalayıp kebap yapmış. Çinliler ezelden insan eti ve bebek etini yiyorlar.



    Çin teröristleri tarafından yeyilmek üzere olan bebek.

    Çin komunist partisinin siyaseti insan etini yiyen Çinlileri cesaretlendirdi. Çin çanileri kendi bebeklerini yemekten başka ‘doğum pilanlaması’ adı altindaki devlet teröriyle 2005 senesine kadar Doğu Türkistanda Uygur, Kazak, Kırgız,Özbek, Tatar Türklerinin dokuz milyon sebi bebeğini öldürerek, onun bir kısmını çöpe attı, bir çok kısmını Çin komunist parti yetkilileri, Çin ordusu yetkilileri ve onların aileleri kaliteli gıdası ve beslenme mezesi olarak yediler. Böyle soy kırım ve terör Doğu Türkistan topraklarında devam etmektedir.



    Resimde insan etinden yapılan çorba ve bu çorbalardan zevk alan Çinliler

    Çinliler kendi evlerinde insan eti yemenin dışında, Lokantalar açarak başkalarını yakalayıp gizlice öldürerek etlerinden Çin yemekleri yaparak üst dereceli yetkililer, polis şefleri ve zsenginleri misafir ederek çok kar etmektedirler.
    İnsan eti yemek için Çin hakimiyetleri eski tarihlerden beri destek olmuş olup, görse bile görmezlikten gelmekte ve hükümran sınıfın kendileride bu özel yemeklerden istifade etmektedirler. Bu milletin sinir sistemi de, kanı da, vücudu da bozuk olup, onların öbür dünyada cehennemin 7. katında yakılacaklarından hiç şüphe yoktur.



    Ceninler Çinlilerin özel mezeleridir.

    Çinliler ezelden beri ceninleri Çinlilere üstün derecede enerji veren özel gıda olarak bilirler ve bu güne kadar onu taze çorba yapıp yeme ve kızartarak yeme, içkinin yanında meze yapma şeklinde yiyegelmektedirler.
    Yukarıdaki resim cenini kurutarak hazırlanan çince ‘ilaç’ (Çin’cede zhongyao denir) tan yemek hazırlanmakta olduğu ile ilgili resimdir. Çinliler halen de kendi milletinin ceninlerini yemenin dışında Uygur, Kazak, Kırgız, Özbek, Tcik, Tibet Moğol, Tungan, Mançu gibi müstemleke altındaki milletlerin ceninlerini de yemekten zevk almaktadırlar.

    Gerceklik payi hakkinda bir sey diyemiyorum ama resimler beni dehsete düsürdü gerci bu Çinlilerden hersey beklenir yemedikleri sey yok en son bir yerde videoda sokak köpeklerini toplayip vahsice katledip yemek icin hazirliyorlardi dehsete düstüm.Çinlilerin yemek zevklerini arastirdim dehsete düstüm kedi köpek en basta sevdikleri et yemeklerinin basinda geliyormus yukardaki resimlerde denildigine göre en sevdikleri yemeklerin basinda geliyormus, ne zalimler insan demeye dilim varmiyor.Allahim sasirtmasin,insanliktan nasibini alamamis zavallilar..
#08.12.2009 23:28 0 0 0
  • Buna ben kısaca Yuh' diyecem afedersiniz de...
    Bu nasıl bir anlayıştır benim aklım almıyor.
    Yüzü gözü belli oturmuş bide afiyetle yiyor ya adama bak...
    Nasıl bir mide var bunlarda?
#09.12.2009 00:42 0 0 0
  • Saçmalık... Bu yamyamlığa girer bana göre. Gerçek olduğunu sanmıyorum. Üstelik o ceninleri bulmak kolay mı o kadar...
#09.12.2009 08:26 0 0 0
  • Çinliler cenin yer mi? Çin lokantalarında bebek eti yeniyor mu? Son yıllarda internette Çinlilerin lokantalarda cenin yediğine dair birçok fotoğrafların dolaştığını duymuş yada görmüşsünüzdür. Bu fotoğraflar e-mail zincirleri ve haber grupları ile o kadar çok yayıldı ki bugün birçok kişi Çin'in cenin yediğine inanıyor.

    Aslında işin aslı bildiğimizden çok farklı. Yaşları 25 ile 30 arasında değişen bir grup sanatçı, 2000 yılında yapılan Şanghay Sanat Festivalinde, ünlü performans sanatçısı Zhu Yu 'nun yönetiminde İnsanları Yemek adında bir eser ortaya çıkartıyorlar. Bir süre sonra Malezyada yayın yapan Perdana isimli bir gazete sergiyi Çin cenin yiyiyor şeklinde ana sayfasına taşıyınca eserleri o kadar çok tepki çekiyor ve tartışılıyor ki olay Tayvan hükümetinin tekzip yayınlama kararına, diğer ülkelerde Çinlilerin bebek yedikleri imajı oluşmasına kadar gidiyor. Hatta en sonunda olay bununla da kalmayıp 100-150 dolara Sıcak japon yemeği türünde yazılar içeren Korece ve İngilice yazılmış Japon karşıtı propogandalarda bile kullanılmaya başlanıyor.

    Çindeki bazı lokantalarda, böcek (kızartması), ahtapot, kedi (çorbası), yılan, kurbağa gibi şeylerin yendiği doğru fakat ancak bir sergiye konu olabilecek bebek yeme gibi bir şeyin yapılması söz konusu dahi değil. Yani Çinlilerin bebek yediği iddiası gerçek değil.

    İnternette dolaşan fotoğraflarda gördüğünüz üzere eseriyle kameralara ve fotoğraf makinalarına poz veren performans sanatçısı Zhu Yu ve konu ile ilgili daha ayrıntılı için Zhu Yu'nun wiki sayfasına, BBC'nin Baby-eating art show haberine ve google sonuçlarına gözatabilirsiniz.
#10.12.2009 18:55 0 0 0
  • midem bulandı ayrıcada üzüldüm ya başka bişi bulamamışlarmı yaa:(
#10.12.2009 19:02 0 0 0
  • Ay bunLar ne ya
    Ne yaLan SöyLiyim ciddiyim korktum ve umarım rüyaLarıma qirmez
#10.12.2009 19:04 0 0 0
  • Iste insan vicdan ve merhamet sahibi olunca bu duygulari yasiyor iste onlardan farkimiz malesef arkadaslar...Yukardaki resimler belkide entersan cekim yapma vs ne bilim bu tarz bisey amaclida olsa böyle bir görüntü yine vahsetliktir..Hala gönlüm gercek olmamasindan yana..(
#10.12.2009 22:03 0 0 0
  • Köpek yemek başka insan yemek başkadır. Dediğim gibi bu yamyamlığa girer.
    Ona bakarsanız domuzu da tüketiyorlar. Çok fark var ve gerçekliğine inanmıyorum.
#11.12.2009 08:01 0 0 0
  • ilk iki resimden sora bakamadım ,gerçekten miğdem çok bulandı
    insanlık dışı vahşice bişey bu
#12.12.2009 21:43 0 0 0
  • dehşet verici resimler
    insanlık dışı varlıklar iğrenç insanlar
    büyük bir termik santrali kuruyoruz zonguldakta burda 1500 çinli var
    ve iş sözleşmeleri geregi kedi köpek gibi hayvanları yemeleri yasak
    çok piz insanlar kokuyorlar hayvan gibi,

    doğduklarında çinlilerin gözleri 2 hafta falan açılmıyormuş buda
    kedi köpek yedikleri için oluyormuş,,,

    paylaşım için teşekkürler..
#12.12.2009 21:53 0 0 0
  • aşiyan34 arkadaşım anlattığına göre ,hiç çinli görmek istemiyorum
#12.12.2009 21:56 0 0 0
  • aşiyan34 dediklerine katiliyorum bunlarin görüntülerinide izledim ve bu irk her türlü akla gelebilecek herseyi yiyen bir kesim artik gerisini siz düsünün izledigim videoyu bulabilirsem paylasacagim sadece yemek zevkleri icin köpeklere ne eziyetler veriyorlar merhametsizler..
#13.12.2009 20:09 0 0 0
  • yamyam çinliler
    insanın resimlere bakamıyo ,miğdesi bulanıyor
    videoyu hiç seyredemem herhalde
#13.12.2009 20:32 0 0 0
  • bu nee bayılacam şimdiii fotomontaj felen olmassın inanamıyorum yaaaa
#13.12.2009 20:34 0 0 0
  • ay kız sakın bakma
#13.12.2009 20:37 0 0 0
  • Yaaa dunden bakmistim ama aklima geliyo hep,
    Bunlara insan demek ne derece dogru bilemiyorum
    Bi kac ay sonra o yedigi cenin kendi yavrusu olacakti, Rabbim mutlak sorar hesabini

    Igrenclerrr
#13.12.2009 20:45 0 0 0
  • Bu vahsettir ya..
    Rabbimin verdigi helal kildigi nimetler yetmiyormu..
    Nasil bir migdeye sahiptirler..
    bununla ilgili bir haber okumustum gecen yil gercekten olan birseydir bu yaptiklari bebek cenin,ni yemeleri yani..
    Rabbim sabirli gercekten.
#13.12.2009 20:52 0 0 0
  • Dinimizle, soyumuzla, özümüzle, atalarımızla, örf adet, geleneklerimizle, Albayrağim, Şanlı Yurdumla, Siz Main bord ailesiyle gurur duyuyorum.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
#13.12.2009 20:53 0 0 0
  • Inanmıorum yaaa =S Insan mı bunLarr !!
#16.12.2009 20:18 0 0 0