Her ikinize de teşekkür ediyorum,beyler.Sağolun varolun.Ben emekli öğretmenim,zamanım bol ama yaşlandıkça gözlerde problem arttığı için ince işleri pek beceremiyorum.Yine de birşeyler yapmaya çalışacağım.
cengiz_0475 Hocam dediğiniz işlemi swismax programında yapmak mümkün bunu profesyonel flashçılar yapıyorHocam sizden Bronuz,Gümüş,Altın flash Çalışmları Bekliyorum ve kafanıza takılan sorular olursa burda çekinmeden sorun gerek ben gerek flash hocalarımız size yardımcı olacaklardır
buraya sundum.
dün aksam sunmustum simdiye kadar hic cevap veren olmadi .
belki calisan arkadaslarin vakti yoktur .lakin ben emin olmak icin birde buraya sorayim dedim .
ve bundan sonra ne yapmam gerek, nasil bir yol izlemem gerek ?
beni aydinlatirsaniz sevinirin .
ayrica yaptigim flashi burda görebilecekmiyim ?göreceksem bana haber verilecekmi ?
verilmeyecekse sunuldugunu nasil nerde bulacagim ?
simdiden cok sagolun .
biraz uzun oldu, lakin baska care bulamadim .
gününüz güzel ola.
Hazırladığınız flashları Sizin Sunduğunuz Flashlar bölümümüzde swf uzantılı dosyanıza link alarak konu olarak açıyorsunuz.
Flash bölümü görevlileri flashınızı inceledikten sonra izlenime açıcaklar.
Flashınız gerekli inceleme yapıldıktan sonra uygun görülürse sizin açtığınız konuda gerekli düzenleme yapılarak izlenime açılacak ve konunuz flash bölümlerimizden uygun olan kısıma kaydırılacaktır.
Konu taşınırken iz bırakıldığı için siz sunduğunuz bölüme girdiğinizde konunuzun taşınmış olmasına rağmen orda link şeklinde kaldığını göreceksiniz tıklayıp konunuza girebilirsiniz.
Açtığınız konuya gerekli cevabı yazmış bulunuyorum.
Yazdıklarımı okuduktan sonra yeni çalışmanızı bizlerle paylaşabilirsiniz...
Siteyi googla tesadüfen buldum ama sitede swish derslerinin olduğu bölümü 1 saattir bulamadım. Googla da bulduğum sayfanıza flash çalışma grubuna üye oldum ama bu sefer de konulara erişimime izin verilmiyor. Lütfen birisi yardımcı olsun, bu sitede aradığım dersleri bulabileceğim intibasına kapıldım ancak her sıkıntısı olan veya paylaşımı olan bir başlık açmış aradığımı bulamıyorum, biri yardımcı olabilirse memnun olurum.
Küçük bir eleştiri yapacağım,biz acemiler flashlarımızı ekleyecek yer bulmakta zorluk çekiyoruz ya da ben bulamıyorum.Neyse buraya ekleyim değer bulursanız ben de özel çalışma grubuna katılmak istediğimi belirteceğim.
Küçük bir eleştiri yapacağım,biz acemiler flashlarımızı ekleyecek yer bulmakta zorluk çekiyoruz ya da ben bulamıyorum.Neyse buraya ekleyim değer bulursanız ben de özel çalışma grubuna katılmak istediğimi belirteceğim.
yaptığın flash şiir çalışmalarını buradan paylaşabilirsin yetkili bir arkadaş flash şiirler bölümünde paylaşıma sunacaktır https://www.main-board.com/sizin-sundugunuz-flashlar/
çalışma çok güzel olmuş ellerine sağlık.
merhabalar flaşh animasyon yaptım ama müzik eklediğim zaman mb çok fazla oluyor yükleyemiyorum bi yere şarkının mb nı düşürmeye çalıştım ama fazla düşüremediğim için gene başarılı olamadım dosya içerisinde swi ve müzik ekledim bana ayrdımcı olabilcek varsa eğer swi dosyasının ve müziğin hazır olduğu dosya linki bu..
İNdirme linki üstte yardımınızı esirgemezseniz sevinirim saygılar..
Hayırlı günler sayın hocalarım, çalışmalarınıza baktım her hangi bir yerden alıntı filan yapılmıyor herkes hocaların talimatları doğrultusunda kendi üretimini sergiliyor, işte emek budur. Bende acizane bir şeyler yapabilirmiyim diyerek flash ilk çalışma paketinizi indirdim ve Doorcap hocanın videoları doğrultusunda çalışma yapmak istedim, ancak bendeki swishmax sürümü 4 ve Doorcap hocanın kullandığı sürüm menüleriyle çok farklı, ben ise bu işin zaten acemisiyim. Kullandığınız sürüm olabileceğini düşünerek Flash program download bölümünüzden indirmeye çalıştım ama rapid eskisi gibi değil üye olduğum halde indirme linkini göstermiyor veya ben bulamıyorum. Kısaca Doorcap hocanın video derslerinde kullandığı sürümü ve mutlaka biliyorsunuzdur diye düşünerek rapidden nasıl link alabileceğimin belirtilmesini arz ediyor ve teşekkürlerimle birlikte çalışmalarınızdaki başarılarınızın devamını temenni ediyorum.