Koni pastası

Son güncelleme: 19.03.2006 00:44
  • Malzeme
    250 Gr. Un (10 çorba kaşığı)
    1 büyük paket margarin
    1 Kahve kaşığı limon suyu
    1 Kahve kaşığı tuz
    Açma payı un
    ½ ölçü pasta kremi gereci
    50 gr pudra şekeri (1,5 çorba kaşığı)

    Yapılışı
    1.yaprak hamurunu hazırlarız
    2.3 mm. incelikte 25-30 cm. boyunda dikdörtgen açarız
    3.Hamuru 3-4 cm. boyunda şeritler halinde kesiniz
    4-koni şeklindeki kalıpların üzerine kalıp hiç gözükmeyecek şekilde şeritlerle sarınız
    5.kabıyla sıcak fırında pişiriniz
    6.Fırından alınca hamurları kırmadan kalıptan çıkarın
    7.içlerini pasta kremi ile doldurun
    8.üzerine pudra şekeri serpip servis yapın
#18.12.2005 17:23 0 0 0
  • saolasin ablam
#18.12.2005 22:43 0 0 0
  • Eline saglik dell_307..
#19.12.2005 13:10 0 0 0
  • tarifin için teşekkürler Dell - 307
#19.12.2005 16:44 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 13:54 0 0 0
  • Pasta ve kek tarifleriniz için çok teşekkür ederim.Ellerinize sağlık
#28.12.2005 03:29 0 0 0
  • ellerine sağlık teşekkürler
#28.12.2005 23:18 0 0 0
  • dell 307tarif için teşekkürler
#09.01.2006 14:03 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 00:08 0 0 0
  • Teşekkürler ,ellerinize emeğinize sağlık.
#19.03.2006 00:44 0 0 0