Kandil simidi

Son güncelleme: 05.07.2006 22:12
  • noimage

    malzemeler:

    1 paket yumuşak margarin
    2 adet yumurta sarısı
    1 paket kabartma tozu
    2 yemek kaşığı sirke
    3 yemek kaşığı toz şeker
    1 tatlı kaşığı tuz
    1 cay bardağı sıvıyağ (Hanzade ve ben zeytinyağı kullandık)
    2 cay kaşığı mahlep
    aldığı kadar un (~600 gr)
    üzerine:
    yumurta akı + susam

    hazırlanması:

    tüm malzemeyi yoğurup, 2 parmak kalınlığında rulo yapın
    her bir ruloyu 2-3 cm eninde parçalara kesip önce yumurta akına sonra susama bulayın.
    200C fırında üzerleri kızarana kadar pişirin.
#25.12.2005 18:12 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 18:14 0 0 0
  • paylaşımın için teşekkürler.
#25.12.2005 19:49 0 0 0
  • Pasta ve kek tarifleriniz için çok teşekkür ederim.Ellerinize sağlık
#28.12.2005 02:27 0 0 0
  • ellerine sağlık çok teşekkürler
#29.12.2005 00:04 0 0 0
  • tarif için teşekkürler ellerine sağlık
#09.01.2006 13:53 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 00:10 0 0 0
  • Tarifiniz için teşekkürler,tadanlara afiyet olsun.
#05.03.2006 00:26 0 0 0
  • teşekkürler
#04.07.2006 11:36 0 0 0
  • Ellerine Saglik
#05.07.2006 22:12 0 0 0