Yogurt Corbasi

Son güncelleme: 24.05.2006 15:01
  • Malzemeler:
    (4 kişilik)
    - 1 su bardağı yarma buğday
    - 2 çorba kaşığı un
    - 1 yumurta sarısı
    - 1 kilo yoğurt
    - ½ kilo gerdan eti (kemiksiz, didiklenmiş)
    - Tuz
    - Nane
    - Kırmızı biber
    - ½ paket margarin
    - 5 su bardağı su (et suyu da olabilir)

    Yapılışı:
    Buğdayı geceden ıslatıp haşlayın. Bir tencerede yumurta sarısı ve unu yoğurdun içine karıştırın. Suyunu ilave edip içine buğdayları atın. Etleri ilave edip pişirmeye bırakın. Kaselere koyunca, üzerine nane ve kırmızı biberli yağ ile süsleyip servise sunun.

    Afiyet olsun :)
#19.07.2004 23:33 0 0 0
  • ellerinize'saglik cok güzel tsk ler ederim
#10.05.2005 00:34 0 0 0
  • saol dostum...........
#10.05.2005 19:29 0 0 0
  • Tarifi yemek arşivime ekledim.
    Paylaşım için teşekkürler.
#05.06.2005 15:36 0 0 0
  • değişik bişey olmalı saolasın
#06.06.2005 20:03 0 0 0
  • Ellerine saglik tesekkürler
#11.09.2005 19:59 0 0 0
  • Ellerine sağlık kardeşim sağolasın
#21.09.2005 13:36 0 0 0
  • Ellerine saglik
#26.09.2005 15:54 0 0 0
  • Emeqin ve eLine saqLık saoL !
#30.09.2005 14:55 0 0 0
  • noimage
#01.10.2005 07:02 0 0 0
  • ElleRINE SAglik....!
#12.10.2005 13:18 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 02:53 0 0 0
  • teşekkürler GS2004
#27.12.2005 01:01 0 0 0
  • tarifleriniz için teşekkürler
#27.12.2005 09:48 0 0 0
  • Ellerine sağlık,teşekkürler.
#11.01.2006 00:15 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#25.02.2006 18:40 0 0 0
  • teşekkürler
#24.05.2006 15:01 0 0 0