Yemek Tarifleri > Yogurt Corbasi

    Malzemeler:
    (4 kişilik)
    - 1 su bardağı yarma buğday
    - 2 çorba kaşığı un
    - 1 yumurta sarısı
    - 1 kilo yoğurt
    - ½ kilo gerdan eti (kemiksiz, didiklenmiş)
    - Tuz
    - Nane
    - Kırmızı biber
    - ½ paket margarin
    - 5 su bardağı su (et suyu da olabilir)

    Yapılışı:
    Buğdayı geceden ıslatıp haşlayın. Bir tencerede yumurta sarısı ve unu yoğurdun içine karıştırın. Suyunu ilave edip içine buğdayları atın. Etleri ilave edip pişirmeye bırakın. Kaselere koyunca, üzerine nane ve kırmızı biberli yağ ile süsleyip servise sunun.

    Afiyet olsun :)
    ellerinize'saglik cok güzel tsk ler ederim
    saol dostum...........
    Tarifi yemek arşivime ekledim.
    Paylaşım için teşekkürler.
    değişik bişey olmalı saolasın
    Ellerine saglik tesekkürler
    Ellerine sağlık kardeşim sağolasın
    Ellerine saglik
    Emeqin ve eLine saqLık saoL !
    image
    orjinalini görmek için tıklayınız
    ElleRINE SAglik....!
    ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
    teşekkürler GS2004
    tarifleriniz için teşekkürler
    Ellerine sağlık,teşekkürler.
    Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
    teşekkürler