geceyeli - Hayıflanmalar

Son güncelleme: 26.11.2013 13:31
  • Evet biliyorum Metin agabey. Tesekkur ederim nasihat eden yorumun icin. Uzun zaman once nette okudugum bir cumle vardi aklima geldi simdi. Insanin hayatinda iki agac varmis, biri huzun birisi de mutluluk agaci. Kisi hangisini sularsa, o buyurmus. Mutluluk agacimizin budaklanip dallanmasi dileklerimle, cok tesekkur ederim ilgin ve sevgin icin..

    Alaattin arkadasim. Guzel yorumun ve duygularin icin cok tesekkur ederim. Eski siirlerimden birisiydi bu isyanim. Uzun zaman gecse bile, hayatin bazi evreleri unutulmuyor maalesef. Oyle bunalip kaliniyor ki, ars'a bile tesir ettigi zannediliyor gonderilen nagmeler. Ama hayatin gerceklerini kabul etmek lazim yeri geldiginde degil mi? Basim gozum ustune deyip, ders edinmeli ve yasamin devam ettigini idrak edip, ilerisi icin yonlendirmeli insan kendini. Boyle yapmaya calistim ve basardigima inaniyorum. Sukurler olsun mutlu ve huzur dolu bir pencerenin ardindan yaziyorum simdi. Allahim herkese boyle guzel yuvalar nasip etsin insallah.

    Isyan demisim cigirtkanliklarima, var bana olsun zarari,
    degmesin nefesimdeki sogukluk baska nefeslere.
    Solmasin kimsenin yuzu, egilmesin kimsenin basi yere.
    Kimsenin agaci solmasin, bakmayin siz bana.
    Var herkes yerinde sagolsun..

    Guzel arkadas, vefali arkadas, hosgelmissin..

    Leylam ne kadar hos satirlarin var. Masmavi. Bayrami bekleyen arefe gunu gibi. Ne guzel. Yasam bir umutttur aslinda Leyla. Binlerce ve farkli farkli umutlari tasiyanlar yasarlar hayati. Olgunlastikca daha iyi anliyorum artik yaradilis nedenimizi. Mesela kuru bir dal uzerinde acmaya calisan bir tomurcuk dusunsem ben, onun bahari bekledigini, umutlari oldugunu gorur ve mutlu olurum. Onun yere dusmesinde bile bir sebeb, bir gaye oldugunu yasim ilerledikce ogrendim. Bu en basit olay bile, mutlu umutlu ve yasam sevinci ile dolu olmama sebebtir.
    Cicekler acmis umutlarimiz uzerinde, dunyanin en guzel renklerini tasiyan kelebekler ucussun insallah. Her daim yanimda oldugun icin, guzel edebin ve ahlakin icin, herzaman destegin icin, bu guzel siir ve temennilerin icin tesekkur ederim.

    Elif. Guclu olmama sebeb insanlardan birisin. Her satirindaki sicakligin ve temennilerin beni buyuluyor ve her gun yeniden uyaniyorum. Baskalarinin iyiligini isteyen, cikarsiz, karsiliksiz ve sevgi dolu kocaman bir yurege sahipsin. Icinde bana da bir minder serdigin icin mutluyum. Asil benim diz cokmem gerek sen gibi bir melegin onunde.
    Evet dedigin gibi isyan sadece satirlardi idi. Cekinir sakinirim elimden geldigince isyandan, Allah korusun dilim yanar nefesim kesilir. Sabir derler ya insanin en guzel elbisesi diye. Onu ogrendim, onu giyinip kusandim. Cok ta guzel yakisiyor inan ki.
    Umut ettiklerimizi hep beraber yasamak dileklerimle tesekkur ediyorum. Herzaman yanimda ol lutfen.
#13.12.2012 17:48 0 0 0
  • bir umut olmadan yola başlanmaz...
    umut olursa ucunda ne daglar aşılır, ne sehralar geçilir
    sonunda O`na varmak varsa, sabretmek güzeldir

    umudumuzu hiç kaybetmemek dileklerimle
    kocaman yüregine saglık arkadaşım
#19.12.2012 07:23 0 0 0
  • . .

    noimage


#19.12.2012 15:13 0 0 0
  • gecenin bir vaktinde düştün aklıma
    balkona çıktım buz gibiydi hava
    siğaramdan bir nefes çektim içime ve savurdum
    gecenin katran karası yalnızlığına
    neden düştün şimdi aklıma bir sıkıntın mı var
    niye geldin karanlığıma hüzünlerde misin
    ben benle alıştık yalnızlığa
    sende düşme düşlerime düşüpte karışma karanlığıma

    elif
#23.12.2012 23:55 0 0 0
  • Tesekkur ederim cok sagolasin ceylan arkadasim bu guzel temennilerin icin. Insan nefes aldigi muddetce umut etmeli ve onun icin vermeli kavgasini, cabasini.


    Cok tesekkur ederim onur agabey bu guzel hediyen icin. Gul veren ellerinden gul kokusu eksik olmasin insallah..


    Elif'im tesekkur ederim bu huzun yuklu siirin icin. Cok begendim aldim yuregime. Sessizlik cokunce geceleri, insan yapayalniz hissedermis kendisini. Korkup urkermis ve sevdiklerini dusunurmus kendi izdirabini unutarak. Dusuncelerin icin tesekkur ederim guzel isigim. Allahim hepimize herseyi kararinca vermis, huzunleri bile. Hasret dolu yuregine saglik, kalemine bereket arkadasim.
#25.12.2012 23:35 0 0 0
  • gözlerinden öperim canım.
    en çok da burnundan. gülme, ciddi söylüyorum diyor bak Ahmet Arif . .
    Artik bir gelsen diyorum bi gelsen
#26.11.2013 07:39 0 0 0
  • Uzunca bir mesaj yazıp geceyelini yüreğinden vurmanın zamanı geldi Leyla .. eş zamanlı operasyon yapıyoruz değil ? : ))
#26.11.2013 13:31 0 0 0
  • geceyeli - Hayıflanmalar Konusuna Benzer Konular
  • Böyle bir şey olamaz.! Hiç alakalı konu bulamadık.
  • Plastik Gıda Ambalajı 26.11.2013 13:31