Hindibağ Salatası

Son güncelleme: 03.07.2006 16:47
  • Hindibağ Salatası

    araclar:
    - 1 kg hindibağ
    - 1 çay kaşığı zeytinyağı
    - 2 adet limon
    - Tuz

    yapılışı:
    Hindibağı ayıklayıp, bol suda 5-6 defa yıkayın.

    Az bir suyla, yumuşayıncaya kadar haşlayın.

    Soğuk suya atmaksızın bir süzgece çıkarın.

    Sofraya alınacağı zaman salata tabağına zevke göre yerleştirin; tuz serpin. Üzerine zeytinyağı ve limon gezdirin.
#26.01.2006 22:27 0 0 0
  • paylaşımların için teşekkürler
#27.01.2006 15:19 0 0 0
  • ellerinize sağlık teşekkürler
#29.01.2006 12:13 0 0 0
  • noimage

    teşekkürler, ellerine sağlık.
#13.02.2006 18:10 0 0 0
  • paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#25.02.2006 22:23 0 0 0
  • tarif için teşekkürler, ellerine sağlık.
#22.05.2006 14:06 0 0 0
  • teşekkürler
#03.07.2006 16:47 0 0 0