3.5 su bardağı un
1 paket kabartma tozunu geniş bir kaba eleyip harmanlayın. Oda ısısında yumuşatılmış 250 gr margarin, 2 yumurta, 2 çorba kaşığı yoğurt, 1 su bardağı tozşeker, 1 limon kabuğunun rendesi ve 1 paket vanilyayı hamur yoğurma kabında krem haline gelinceye kadar çırpın. Unlu karışımı ekleyerek pürüzsüz bir hamur elde edinceye kadar yoğurun. Hamurdan küçük parçalar koparıp fındık taneleri ortasına gelecek şekilde yuvarlayın ve kiraz saplarını hamura batırın. Fırın tepsisini yağlayıp unlayın ve hamur toplarını aralıklı olarak dizin. Önceden ısıtılmış 170 dereceye ayarlı fırında hamurlar pembeleşinceye kadar pişirin. Çukur bir kapta 1 çay kaşığı kırmızı gıda boyası ve 1 çay bardağı suyu karıştırın. Soğuyan kiraz kurabiyeleri renkli suya batırıp tozşekere bulayın. Soğuk servis yapın.