Çocuklara Özel Hikaye Kitabı

Son güncelleme: 05.05.2013 13:33
  • Çocuklara Özel Hikaye Kitapları - Kişiye Özel Hikaye Kitapları - Çocuk İcin Resimli Hikaye Kitapları - Kişiye Özel Hikaye Kitabı Nedir


    Kitabı açıyor, okumaya başlıyorsunuz.

    O da ne!

    Okuduğunuz kitap sizin adınıza yazılmış

    Nasıl mı? İşte cevabı

    Pipa-Pipa kitapları kişiye özel olarak hazırlanıyor. Bunun için sizden çocuğunuzun adı, yaşı, yaşadığı yer ve en yakın arkadaşlarının isimleri gibi bilgiler istiyoruz. Ve çocuğunuzun adına, yaşına, yaşadığı yere, arkadaşlarının ve anne-babasının adına göre yazılmış, 24 sayfa boyunca tamamen çocuğa özel, çocuğun hikâyenin kahramanı olduğu bir hikaye kitabı hazırlıyoruz.

    Bununla beraber ön sayfaya çocuğun fotoğrafını, son sayfaya da hediye eden kişinin fotoğrafını ekleyebiliyoruz. Ayrıca hediye eden kişi tarafından hediye edilen çocuğa söylenmek istenen kısa bir sözü de yazabiliyoruz.

    8 farklı hikâyemizden birini seçerek, istediğiniz kişiye, ona özel bir kitap yaptırabilirsiniz.

    Asla şiddet içermeyen Pipa-Pipa kişisel çocuk kitaplarında doğa ve hayvan sevgisi, doğa olayları, vücudumuz ve denizdeki yaşam gibi konular, çocukların kendi yaşadıkları birer macerayla anlatılıyor.

    noimage

    Kitabın ilk sayfasında kahramanın fotoğrafı ve
    "Bu kitap 'Elifnaz Uyar' için özel olarak hazırlanmıştır."
    notu yer alıyor.

    Kişiye özel çocuk kitapları arka sayfa

    noimage

    Kitabın son sayfasına ise hediye edenin, kahramana söylemek istediği bir cümlesini ve fotoğrafını basabiliyoruz. Örneğin,
    ""Umarız ömrün bir hikaye olur hiç unutulmayan;
    Seni çok seviyoruz
    Annen ve Baban "
#02.06.2010 00:47 0 0 0
  • kitaplar nerde?
#05.05.2013 13:33 0 0 0